AD

Αιμίλιος Χειλάκης: «Πρέπει να είσαι θαρραλέος για να είσαι με έναν άνθρωπο τόσα χρόνια»

Ο Αιμίλιος Χειλάκης με αφορμή τη θεατρική παράσταση «#Cancel» παραχώρησε συνέντευξη στην Realnews και στην Κορύνα Μανταγάρη. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σύζυγό του με την οποία συμπρωταγωνιστούν στην ίδια παράσταση. Όπως τόνισε, μάλιστα, η Αθηνά Μαξίμου για εκείνον εκτός από σύντροφος είναι «μία από τους σπουδαιότερους συνεργάτες του».

Παράλληλα, ο Αιμίλιος Χειλάκης εξήγησε τι σημαίνει ευτυχία για εκείνον, υπογραμμίζοντας πως είναι «δημιουργός κι όχι εκτελεστικό όργανο».

Είναι περιττό να απαντήσω ξανά για τον σπουδαιότερο άνθρωπο της ζωής μου ότι είναι και από τους σπουδαιότερους συνεργάτες μου. Η Αθηνά Μαξίμου, αν δεν ήταν η σύντροφός μου, θα ήταν μια ηθοποιός που θα ήθελα να δουλεύω διαρκώς μαζί της.

-Αυτή η φλόγα διατηρείται 21 ολόκληρα χρόνια. Η αλληλοεκτίμηση ρίχνει και άλλα ξύλα στη φωτιά της αγάπης;

Αυτά είναι τα πιο εύκολα να μιλήσουμε και θα συμφωνήσω ότι όλα χρειάζονται. Το ζήτημα είναι ότι πρέπει να είσαι θαρραλέος για να είσαι με έναν άνθρωπο τόσα χρόνια.

-Τι είναι για εσάς ευτυχία;

Ευτυχία είναι η τόλμη να πεις τη γνώμη σου. Μιλάτε σε έναν πολύ ευτυχισμένο άνθρωπο, γιατί έχω κάνει τη δουλειά μου, το βήμα μου για να ανεβαίνω και να λέω τη γνώμη μου. Δεν είμαι ένας ηθοποιός που απλώς θα παίζει έναν ρόλο ή θα σκηνοθετήσει ένα έργο. Είμαι ένας άνθρωπος, ο οποίος θα σας πει τι πιστεύει. Ελάτε να συμφωνήσουμε ή να διαφωνήσουμε. Πάρτε τη συμφωνία ή τη διαφωνία σας μαζί σας και σκεφτείτε τη στο σπίτι. Είμαι δημιουργός, δεν είμαι εκτελεστικό όργανο. Δεν μου αρκεί πια αυτό. Για εμένα δυστυχία είναι να κάθεσαι και να μη λες τίποτα.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιατί οι γυναίκες διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου

Το εγκεφαλικό επεισόδιο παραμένει μία από τις κυριότερες αιτίες αναπηρίας παγκοσμίως, επιβαρύνοντας οικογένειες, συστήματα υγείας και ολόκληρες κοινωνίες. Και πλέον, δεν αφορά μόνο τους ηλικιωμένους

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Οι πρώτες εικόνες από την «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν με τον Ματ Ντέιμον

Εντυπωσιακές είναι οι νέες φωτογραφίες από την επερχόμενη ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν, «Οδύσσεια», που παρουσιάστηκαν αποκλειστικά από το περιοδικό Empire. Ο Οδυσσέας στην ταινία θα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Απαγόρευση συγκεντρώσεων σε Αθήνα, Φιλοθέη και Χαλάνδρι την Κυριακή λόγω της επίσκεψης Ζελένσκι

Την απαγόρευση συγκεντρώσεων την Κυριακή 16 Νοεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας, την Φιλοθέη και το Χαλάνδρι ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. λόγω της επίσκεψης του προέδρου της

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μπλόκο Βελγίου στο σχέδιο απόδοσης ρωσικών κεφαλαίων στην Ουκρανία – Η Μόσχα απειλεί με «σοβαρά αντίποινα»

Η ένταση γύρω από τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία που κατέχονται στο Βέλγιο κλιμακώνεται, καθώς η Μόσχα εντείνει τις απειλές κατά των Βρυξελλών και ηΕυρωπαϊκή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Λάμψη Χόλιγουντ στο Βατικανό: O Πάπας συναντήθηκε με Μπελούτσι, Μπλάνσετ κι άλλους σταρς – «Η εποχή μας σας χρειάζεται»

Ο Πάπας Λέων ο ΙΔ’ έκανε δεκτούς, το Σάββατο (15/11) στο Βατικανό, ηθοποιούς, σκηνοθέτες και σεναριογράφους από όλο τον κόσμο, προβάλλοντας μια διαφορετική εικόνα του

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >