AD

Τραγωδία στο Τέξας: Μητέρα πυροβόλησε τα τέσσερα παιδιά της σκοτώνοντας τα δύο

Μια μητέρα 31 ετών στο Τέξας που πυροβόλησε τα τέσσερα παιδιά της το Σαββατοκύριακο, σκοτώνοντας τα δύο, αντιμετωπίζει κατηγορίες για δολοφονία, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές την Κυριακή.

Η μητέρα αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες για δολοφονία και δύο για απόπειρα ανθρωποκτονίας με όπλο, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο σερίφης της κομητείας Μπραζόρια, Μπο Στάλμαν. Η γυναίκα κρατείται με εγγύηση ύψους 14 εκατομμυρίων δολαρίων.

Δύο από τα παιδιά, ηλικίας 13 και 4 ετών, πυροβολήθηκαν θανάσιμα μέσα σε όχημα το Σάββατο. Τα άλλα δύο παιδιά, ηλικίας 8 και 9 ετών, βρίσκονται σε «σταθερή κατάσταση» αφού μεταφέρθηκαν με ιατρικό ελικόπτερο σε νοσοκομείο της περιοχής του Χιούστον, είπε ο Στάλμαν.

Η μητέρα κάλεσε το 911 για να ειδοποιήσει τις αρχές μετά τους πυροβολισμούς, πρόσθεσε ο σερίφης. Οι αρχές βρήκαν ένα όπλο στο σημείο του περιστατικού.

«Είναι αδύνατο να κατανοήσει κανείς μια τόσο παράλογη τραγωδία, αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αποδώσουμε δικαιοσύνη για αυτά τα παιδιά», δήλωσε ο Στάλμαν.

Η μητέρα είναι κάτοικος της κομητείας Μόντγκομερι, βόρεια του Χιούστον, σύμφωνα με τον ίδιο.

Οι πυροβολισμοί συνέβησαν στην πόλη Άνγκλετον, με περίπου 19.500 κατοίκους, που είναι η έδρα της κομητείας Μπραζόρια. Βρίσκεται περίπου 70 χιλιόμετρα νότια του Χιούστον.

Πηγή: Associated Press

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Συνάντηση του Τάκη Θεοδωρικάκου με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικλ Ρήγας

Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, Μάικλ Ρήγας, είχε ο υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, στο περιθώριο της 6ης Υπουργικής Συνάντησης της Διατλαντικής

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σία Κοσιώνη: «Δεν πρέπει να καταπιέζεις τα συναισθήματα σου και να είσαι ένα κούτσουρο χωρίς ψυχή απέναντι στον τηλεθεατή»

Η Σία Κοσιώνη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα όπως είδαμε το πρωινό της Παρασκευής στο πρόγραμμα του Alpha. Μεταξύ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μάρα Ζαχαρέα: «Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ είναι πιο ωραία από κοντά, ψηλή, αδύνατη, με γόβα στιλέτο»

Η Μάρα Ζαχαρέα μίλησε στο Πρωινό και τον Γρηγόρη Μπάκα, όταν την συνάντησε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Ο δημοσιογράφος ρώτησε μεταξύ άλλων την παρουσιάστρια του

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Διδυμότειχο: Ένας νεκρός από σύγκρουση φορτηγού με Ι.Χ.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα στις 5.30 περίπου στον κόμβο Θυρέας επι του κάθετου οδικού άξονα Αρδανίου – Ορμενίου όταν συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά ένα φορτηγό με κατεύθυνση

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >