AD

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Δεν είμαι μάντης, αλλά μπορώ να αναλύσω γιατί το Σόι Σου έκανε αυτά τα νούμερα τηλεθέασης»

Λίγο μετά την επιστροφή της επιτυχημένης σειράς “Το σόι σου” στον Alpha, ο Γιώργος Γιαννόπουλος βρέθηκε καλεσμένος της Κέλλυς Βρανάκη στο πλατό της εκπομπής “Τζενερέισον ΣΚ” το απόγευμα του Σαββάτου στην ΕΡΤ. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Γιαννόπουλος δήλωσε αρχικά πως “δεν είμαι μάντης, είμαι άνθρωπος που έχω μαζέψει μια εμπειρία χρόνων και μπορώ να αναλύσω γιατί το Σόι έκανε αυτά τα νούμερα τηλεθέασης. 45% μου λένε, με παίρνουν τηλέφωνο, δεν έχουν ξαναγίνει αυτά. Είναι μια μοναδική χημεία”.

“Μετά στο κάστινγκ που έκανε η Δήμητρα Κωστοπούλου, που ήταν από τους βασικούς τότε στον Alpha, μαζί με τον πρώτο σκηνοθέτη, τον Νίκο Ζαπατίνα, φορέθηκαν οι χαρακτήρες στους κατάλληλους ανθρώπους. Οπότε αυτό είναι μια επιτυχία”.

“Το άλλο είναι ότι η οικογένεια σαν θεσμός στην Ελλάδα είναι κυρίαρχος, όλες οι μνήμες μας είναι γύρω από μια οικογένεια. Όπως και οι Ισραηλίτες, γιατί το φορμάτ είναι ισραηλίτικο, όπου η οικογένεια είναι πολύ ιερό και σεβαστό πράγμα” πρόσθεσε, επίσης, ο Γιώργος Γιαννόπουλος σ’ αυτή τη νέα τηλεοπτική του εμφάνιση στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ.

Πηγή: zappit.gr

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Δωρεάν είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους σήμερα – Εξαιρείται η Ακρόπολη

Δίχως εισιτήριο είναι σήμερα Κυριακή 2 Νοεμβρίου η είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους που υπάγονται στο Δημόσιο με απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού. Την ίδια

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γιώργος Γερολυμάτος: «Δεν της έδωσα σημασία και από κακία βγήκε έξω, πήρε ένα τούβλο και μου έσπασε τα τζάμια»

Μια εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Γιώργος Γερολυμάτος, το Σάββατο, στην κάμερα της εκπομπής “Καλημέρα είπαμε;” και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά στην ΕΡΤ. Ανάμεσα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πιτ Χέγκσεθ: Η Ουάσιγκτον επιθυμεί βαθύτερη στρατιωτική συνεργασία με το Ανόι

Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Πιτ Χέγκσεθ δήλωσε σήμερα στη διάρκεια μιας επίσκεψης του στο Ανόι ότι η Ουάσινγκτον επιθυμεί βαθύτερη στρατιωτική συνεργασία με το Βιετνάμ.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Κ. Τσουκαλάς: «Οι αγρότες δεν έχουν πια να περιμένουν τίποτα από τον κ. Μητσοτάκη – Η αλλαγή σελίδας για τον πρωτογενή τομέα είναι επιτακτική»

«Ο Πρωθυπουργός προσπαθεί να μεταμφιέσει σε “μεταρρυθμιστική προσπάθεια” την ολιγωρία, την έλλειψη λογοδοσίας, τα νομοθετικά κενά και την έλλειψη ουσιαστικού σχεδιασμού για τη διασφάλιση των

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Χρήστος Χωμενίδης: «Ήμουν έτοιμος να τον συμπαθήσω γιατί είμαι αμνησίκακος, αν και είχα δίκιο στην πεποίθηση ότι έλεγε ψέματα»

Ο Χρήστος Χωμενίδης έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και τον δημοσιογράφο Βλάση Κωστούρο, όπως είδαμε στον αέρα του Alpha το μεσημέρι

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >