AD

Εurovision 2023: Η πρώτη ανάρτηση της Loreen μετά τη νίκη της στο διαγωνισμό

Eurovision 2023 Τελικός: H Loreen από τη Σουηδία, είναι η μεγάλη νικήτρια του 67ου διαγωνισμού στο Λίβερπουλ! 

Η Σουηδία φρόντισε φέτος να ακολουθήσει μία καλή και επιτυχημένη συνταγή με τη Loreen να μην ξεφεύγει ούτε βήμα από τη μουσική που πρεσβεύει. Μόνη πάνω στη σκηνή με μία πολύ εντυπωσιακή κατασκευή, ένα light box να είναι το κύριο στοιχείο on stage μαζί με την ερμηνεία της, η Loreen κέρδισε τις εντυπώσεις και για δεύτερη φορά στέφθηκε νικήτρια!

Λίγα μόλις 24ωρα μετά τη νίκη της, η Loreen έκανε την πρώτη της ανάρτηση!

«Ακόμα προσπαθώ να συγκεντρώσω τις κατάλληλες λέξεις για να εκφραστώ, μετά το Σάββατο, αλλά δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν την ευγνωμοσύνη μου για εσάς. Όλα αυτά ήταν για σένα – ευχαριστώ», έγραψε η Loreen στην πρώτη της ανάρτηση.

Η Loreen γεννήθηκε στις 16 Οκτωβρίου 1983 στη Στοκχόλμη και είναι Σουηδή τραγουδίστρια και μουσικός παραγωγός. Όταν ήταν μικρή, μετακόμισε στο Βέστερας, όπου και μεγάλωσε.

Έγινε γνωστή στο ευρύ σουηδικό κοινό μετά την συμμετοχή της, στο σουηδικό Idol το 2004 όπου προκρίθηκε στο μεγάλο τελικό και κατέλαβε την τέταρτη θέση.

Η Loreen γεννήθηκε στις 16 Οκτωβρίου 1983 στη Στοκχόλμη και είναι Σουηδή τραγουδίστρια και μουσικός παραγωγός. Όταν ήταν μικρή, μετακόμισε στο Βέστερας, όπου και μεγάλωσε.

Έγινε γνωστή στο ευρύ σουηδικό κοινό μετά την συμμετοχή της, στο σουηδικό Idol το 2004 όπου προκρίθηκε στο μεγάλο τελικό και κατέλαβε την τέταρτη θέση.

Την επόμενη χρονιά, κυκλοφόρησε το πρώτο της σινγκλ, “The Snake”, με το συγκρότημα Rob’n’Raz. Εργάστηκε ως παραγωγός και σκηνοθέτης για αρκετά ριάλιτι σόου στην σουηδική τηλεόραση. Το 2011, κυκλοφόρησε το σινγκλ της “My Heart Is Refusing Me”, το οποίο σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία στη Σουηδία.

Το 2012, εκπροσώπησε τη Σουηδία στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, με το τραγούδι “Euphoria”, και κέρδισε το διαγωνισμό με 372 βαθμούς.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ερντογάν: Η κυβέρνηση Νετανιάχου σκοπεύει να να βυθίσει τη Μέση Ανατολή στο χάος – Το Ισραήλ δεν θα σταματήσει χωρίς κυρώσεις

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μίλησε στην έκτακτη αραβοϊσλαμική σύνοδο κορυφής που διοργανώνεται στη Ντόχα του Κατάρ μετά την επίθεση του Ισραήλ κατά μελών

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πώς να αποφύγετε ενοχλητικό περιεχόμενο στα social media και να προστατεύσετε την ψυχική σας ηρεμία

Όταν βίαια βίντεο γίνονται viral, όπως η πρόσφατη θανατηφόρα επίθεση κατά του Τσάρλι Κερκ (Charlie Kirk), μπορεί να μοιάζει αδύνατο να προστατευτεί κανείς από εικόνες

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ο Τραμπ επικρίνει την κυβερνήτρια της Νέας Υόρκης για τη στήριξή της στον «μικρούλη κομμουνιστή» υποψήφιο των Δημοκρατικών Ζοχράν Μαμντάνι

Ο Ντόναλντ Τραμπ επιτέθηκε σήμερα, Δευτέρα (15/9) στη Δημοκρατική κυβερνήτρια της Νέας Υόρκης Κάθι Χόκουλ επειδή υποστήριξε τον υποψήφιο του Δημοκρατικού Κόμματος, Ζοχράν Μαμντάνι στις

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Novartis: Ραντεβού στο Εφετείο δίνουν οι «Σαράφης» και «Κελέση» μετά την καταδίκη

Τη ενοχή των δύο πρώην προστατευομένων μαρτύρων της υπόθεσης Novartis, αποφάσισε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο, για ψευδείς καταθέσεις αλλά και ψευδή καταμήνυση. Οι Φιλίστορας Δεστεμπασίδης και Μαρία Μαραγγέλη,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Αυστραλία: Η άνοδος της στάθμης των θαλασσών θα απειλήσει 1,5 εκατομμύριο κατοίκους παράκτιων περιοχών έως το 2050

Η πρώτη Εθνική Εκτίμηση Κλιματικού Κινδύνου της Αυστραλίας προέβλεψε συχνότερους και σοβαρότερους κλιματικούς κινδύνους τα επόμενα χρόνια, όπως πλημμύρες, κυκλώνες, καύσωνες, ξηρασίες και πυρκαγιές. «Οι

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >