AD

Μαρία Ηλιάκη | Η εντυπωσιακή διακόσμηση της βάφτισης και η τούρτα της κόρης της

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή ημέρα για τη Μαρία Ηλιάκη και τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη. Οι δυο τους βάφτισαν την κόρη τους και το πάρτι ήταν φαντασμαγορικό.

Μπορεί η παρουσιάστρια και ο γυναικολόγος να ανάρτησαν στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες από τη βάφτιση της δύο ετών Κατερίνας, χθες, Τετάρτη, όμως σήμερα, Πέμπτη, η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευε στιγμιότυπα από τη διακόσμηση και τον υπέροχο μπουφέ που είχαν ετοιμάσει για όλους τους φίλους και τους συγγενείς που τους τίμησαν με την παρουσία τους.

manousakis-iliaki-vaftisi-koris-(3).jpg

«Γερό και τυχερό να είναι το θαυματάκι μας» σχολίασαν οι ευτυχισμένοι γονείς, που χθες γιόρτασαν τη βάφτιση της κόρης τους.

Το πάρτι για τη νεοφώτιστη έγινε στο Χαλάνδρι και οι αναρτήσεις από τους καλεσμένους άρχισαν να δημοσιεύονται στα social media.

Ανάμεσα σε αυτές τις αναρτήσεις ήταν και της Φαίης Σκορδά, που δημοσίευσε όχι μόνο φώτο από τον συνοδό της, που δεν ήταν άλλος από τον γιο της, Γιάννη, αλλά και από το δώρο – μπομπονιέρα που τους έκανε το ζευγάρι ως αναμνηστικό.

manousakis-iliaki-vaftisi-koris-(18).jpg

Η διακόσμηση της βάφτισης και η τούρτα της νεοφώτιστης

Όλα ήταν υπέροχα! Από τη διακόσμηση μέχρι τα γλυκά και τα λουλούδια. Φωτογραφίες και στιγμιότυπα μοιράστηκε όχι μόνο η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αλλά και η εταιρεία που ανέλαβε όλη τη διακόσμηση.

vaftisi-koris-iliaki-(2).jpg
manousakis-iliaki-vaftisi-koris-(16).jpg
Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >