AD

Λάιονελ Μέσι | Θα προτιμήσει τα λεφτά των Αράβων ή την αγάπη του για την Μπαρσελόνα

Μετά την οριστικοποίηση της αποχώρησης του Λιονέλ Μέσι από την Παρί Σεν Ζερμέν κορυφώνονται τα δημοσιεύματα που αφορούν το μέλλον του Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

Η μόδα των τελευταίων μηνών με δημοσιεύματα για ενδιαφέρον συλλόγων από τη Σαουδική Αραβία, και στην συγκεκριμένη περίπτωση από τη μεριά της Αλ Χιλάλ, καλά κρατεί. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι φήμες ισπανικών Μέσων σύμφωνα με τις οποίες οι Σαουδάραβες έστειλαν αντιπροσωπεία στο Παρίσι για να πείσουν τον παίκτη.

Ωστόσο τις περισσότερες πιθανότητες φαίνεται να συγκεντρώνει η επιστροφή του Μέσι στη Βαρκελώνη.

Σε αυτό το πλαίσιο εικάζεται πως συναντήθηκε με τον πρόεδρο των «μπλαουγκράνα» ο πατέρας και ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Χόρχε, τον οποίο καλωσόρισε ο ίδιος ο Λαπόρτα βγαίνοντας στην είσοδο/έξοδο των εγκαταστάσεων.

Το αποκλειστικό βίντεο του δημοσιογράφου Τόνι Χουανμαρτί:



«Δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα για το αν θα επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα. Θα ήθελε πολύ να επιστρέψει. Είναι η επιλογή που θα προτιμούσε. Δεν ξέρουμε τίποτα. Θα δούμε. Θα πάρουμε μια απόφαση σύντομα. Έχουμε πολλά πράγματα ακόμα να συζητήσουμε», ανέφερε ο Χόρχε Μέσι.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

3 πρώην – και νυν- μεγαλόσχημοι στο στόχαστρο των διεθνών αρχών

Η Ιντερπόλ έχει στείλει σήμα στις αρχές σχετικά με τη διερεύνηση εταιρικού σχήματος στο οποίο μετέχουν τραπεζίτες, εφοπλιστές και επιχειρηματίες και το οποίο είχε συμμετοχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Kamala Harris | Ίσως είμαι η πρώτη γυναίκα σε αυτή τη θέση, αλλά δεν θα είμαι η τελευταία.

Η Καμάλα Χάρις είναι μια πρωτοπόρος πολιτική ηγέτης που συμβολίζει την ποικιλομορφία και την ενδυνάμωση, αποτελώντας πρότυπο για τις επόμενες γενιές μέσω της αφοσίωσής της στην κοινωνική δικαιοσύνη και την ισότητα.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

H μέρα που γεννήθηκε το πρώτο μωρό του«δοκιμαστικού σωλήνα»

Στις 25 Ιουλίου 1978, η Louise Joy Brown, το πρώτο μωρό στον κόσμο που συλλαμβάνεται μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης (IVF) δίνοντας ελπίδα σε εκατομμύρια γυναίκες σε όλον τον κόσμο που επιθυμούσαν να αποκτήσουν ένα παιδί.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >