AD

Μαχαίρωσε την σύντροφο του, αυτομαχαιρώθηκε και έβαλε φωτιά στο σπίτι

Τουλάχιστον 14 μαχαιριές δέχτηκε σε διάφορα σημεία του σώματός της η νεαρή γυναίκα την οποία τραυμάτισε σοβαρά με κουζινομάχαιρο ο αρραβωνιαστικός της χθες το βράδυ στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά, στο Ηράκλειο.

Οι λόγοι που έγινε το αιματηρό περιστατικό μένουν προς το παρόν αδιευκρίνιστοι, ενώ σύμφωνα με όσα είπαν γείτονες που είδαν την κοπέλα στο δρόμο αιμόφυρτη να καλεί σε βοήθεια, «το ζευγάρι δεν είχε ποτέ απασχολήσει με τη συμπεριφορά του».

irakleio_drastis1



Ο 36χρονος άνδρας, ελεύθερος επαγγελματίας, επιτέθηκε στην συνομήλικη αρραβωνιαστικιά του, η οποία σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες είναι ιδιοκτήτρια εμπορικού καταστήματος σε τουριστική περιοχή του νησιού και ο πατέρας του 36χρονου ήταν εκείνος που τον αφόπλισε, καταφέρνοντας να του αποσπάσει το κουζινομάχαιρο.



Τα χτυπήματα που δέχτηκε η γυναίκα ήταν στο θώρακα, στην πλάτη και στα άκρα, ενώ έχασε πολύ αίμα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΠΑΓΝΗ, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται, πλέον, στη ΜΕΘ του νοσοκομείου σε σοβαρή κατάσταση, αλλά έχοντας σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή της.

Κατά πληροφορίες το ζευγάρι διαπληκτίστηκε έντονα για προσωπικούς λόγους στο μπαλκόνι του σπιτιού, ενώ μετά την επίθεση που δέχτηκε, η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει και να μπει στην αυλή γειτονικού σπιτιού. Οι γείτονες ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία, το ΕΚΑΒ, αλλά και την πυροσβεστική, καθώς ο άνδρας προσπάθησε να βάλει φωτιά στο σπίτι.

irakleio_drastis2

Οι πρώτοι που έφτασαν στο σημείο ήταν οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι ο δράστης είχε αυτοτραυματιστεί δύο φορές στην κοιλιά, έχοντας κι εκείνος χάσει αίμα. Μάλιστα, όταν εντοπίστηκε, ήταν σε σύγχυση και δεν είπε πολλά πράγματα για όσα προηγήθηκαν. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία.

Ακολούθως, έφτασαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, με το ένα να παραλαμβάνει τη γυναίκα βαριά χτυπημένη, αλλά έχοντας τις αισθήσεις της, ενώ το άλλο πήρε τον άνδρα που δεν έδειχνε να είναι σοβαρά τραυματισμένος.

Παράλληλα έφτασαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που τελικά δεν χρειάστηκε να επέμβουν, καθώς η φωτιά είχε σβηστεί από τους γονείς του δράστη που μένουν στο πάνω διαμέρισμα.

Ο 36χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο φρουρούμενος.

Πηγή: Creta24 – eKriti

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ο ισραηλινός στρατός θα στείλει «κατά κύματα» εντός του τρέχοντος μήνα φύλλα κατάταξης 54.000 υπερορθόδοξων εβραίων

Το ότι θα στείλει 54.000 φύλλα κατάταξης σε υπερορθόδοξους εβραίους, γνωστοποίησε ο ισραηλινός στρατός. Σημειώνεται πως οι εν λόγω επί δεκαετίες εξαιρούνταν από την στρατιωτική

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ιωάννα Μαλέσκου: «Θα ζητήσω καλεσμένο τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, το θέμα είναι αν θα θέλει να έρθει»

Με αφορμή την πρεμιέρα του «Καλοκαιρινού ραντεβού» στο OPEN, όπου συμμετέχει και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Ιωάννα Μαλέσκου παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Στην Κορυτσά αύριο, Δευτέρα, ο Γ. Γεραπετρίτης για τα εγκαίνια του κτηρίου «Σεφέρη» του Γενικού Προξενείου

Ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, θα μεταβεί αύριο, Δευτέρα 7 Ιουλίου, στην Αλβανία, όπου θα τελεστούν τα εγκαίνια του ανακαινισμένου κτηρίου «Σεφέρη» του Γενικού Προξενείου

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πούτιν: Η εποχή της φιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης είναι ξεπερασμένη

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε στους ηγέτες της ομάδας BRICS ότι η εποχή της φιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης είναι ξεπερασμένη και ότι το μέλλον ανήκει στις ταχέως αναπτυσσόμενες

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ελληνικών συμφερόντων το πλοίο που δέχθηκε επίθεση στην Ερυθρά Θάλασσα – Δεν επέβαιναν Έλληνες ναυτικοί

Ελληνικών συμφερόντων είναι το πλοίο που δέχθηκε επίθεση νοτιοδυτικά της Χοντέιντα στην Υεμένη στη νότια Ερυθρά Θάλασσα και το οποίο πλέον βυθίζεται. Το πλοίο δεν

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >