AD

Ποιος εξαφάνισε την 27χρονη όμορφη Πολωνέζα στην Κω;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της Αναστάζια από την Πολωνία στην Κω.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν γρατζουνιές και σημάδια πάλης πάνω στο σώμα του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού που κρατείται με την κατηγορία της αρπαγής και θεωρείται ο βασικος ύποπτος για την εξαφάνιση της 27χρονης Πολωνής.

Οι Αρχές πήραν δείγμα DNA από τα γεννητικά όργανα και τα νύχια του, ενώ στο σπίτι που διέμενε ο 32χρονος, βρέθηκαν και ξανθές τρίχες.

Ένα ακόμη σημαντικο στοιχείο που εξετάζουν οι Αρχές, είναι ότι ο άντρας, πάνω στον οποίο βρέθηκε ένα αεροπορικό εισιτήριο για την Ιταλία, το οποίο φέρεται να είχε εκδοθεί την αμέσως επόμενη ημέρα από την εξαφάνιση της κοπέλας, δεν είχε ενημερώσει κανέναν -ούτε τον συγκάτοικό του- ότι σκόπευε να φύγει.

Την ίδια ώρα, σημαντική είναι η μαρτυρία της γειτόνισσας του Μπαγκλαντεσιανού που έχει συλληφθεί ως ύποπτος για την εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια. Σύμφωνα με την μαρτυρία της γυναίκας, ο 32χρονος, που ζούσε τα τελευταία χρόνια στο νησί και εργαζόταν περιστασιακά, καθαρίζοντας κήπους και βοηθώντας γεωργούς, ήταν τους τελευταίους μήνες άνεργος.

Την περασμένη Τετάρτη το απόγευμα η γυναίκα είδε τον Μπαγκλαντεσιανό να τρέχει μπροστά από το σπίτι της, έχοντας λερωμένα από χόρτα και στάχια τα ρούχα του. Την προσπέρασε χωρίς να της μιλήσει, αφού φαινόταν να βρίσκεται σε πανικό. Μετά από λίγο αναζητούσε τον άνδρα της γυναίκας αυτής, η μαρτυρία της οποίας θα βοηθήσει την αστυνομία, προκειμένου να του εκδώσει εισιτήριο, για να φύγει από το νησί. Ήταν η πρώτη φορά που η γειτόνισσα τον είχε δει σε τέτοια κατάσταση, όπως λέει.

Η αστυνομία έχει επισκεφθεί την εν λόγω κυρία, ώστε να καταθέσει ό,τι γνωρίζει, αλλά και για να δει υλικό από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού της, που φαίνεται ότι έχει καταγράψει τις κινήσεις του 32χρονου έξω από την οικία της.

Ενώ έχει ήδη συλληφθεί ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός που πέρασε μια ερωτική νύχτα με την μεθυσμένη κοπέλα και η μητέρα της επιμένει ότι η κόρη της απήχθη, καθώς κανένα ίχνος της δεν έχει βρεθεί, πολλοί φοβούνται τα χειρότερα

Στιγμές αγωνίας περνά η οικογένεια της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα, που εξαφανίστηκε στην Κω, όπου βρισκόταν καθώς εργαζόταν σε εστιατόριο ξενοδοχειακής μονάδας του νησιού, με τη μητέρα της να θεωρεί ότι την έχουν απαγάγει. Για την εξαφάνισή της συνελήφθη 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός, που φέρεται ότι είναι ο βασικός ύποπτος και ο οποίος κατηγορείται για αρπαγή. 

Η μητέρα της υποστηρίζει ότι η 27χρονη έπεσε θύμα απαγωγής. «Δεν μπορώ να αποκαλύψω λεπτομέρειες, αλλά ισχυρίζομαι ότι η κόρη μου απήχθη», δήλωσε στον πολωνικό ιστότοπο tuwroclaw.

Τα ίχνη της Αναστάζια χάθηκαν από τη Δευτέρα 12 Ιουνίου. Η κοπέλα είχε τακτική επαφή με την οικογένειά της. Το βράδυ της Κυριακής μίλησε με τη μητέρα της στο τηλέφωνο. Αυτή ήταν και η τελευταία τους επικοινωνία. Από τη Δευτέρα το τηλέφωνο της 27χρονης είναι ανενεργό.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο, η Αναστάζια, με καταγωγή από το Βρότσλαβ, αποφοίτησε από τεχνική σχολή κομμωτικής. Έχει ύψος 1,69 μέτρα, λεπτή σωματική διάπλαση και ξανθά μαλλιά, ενώ στο χέρι της έχει ένα έγκαυμα.

Ένας Μπαγκλαντεσιανός ο βασικός ύποπτος

Ο Μπαγκλαντεσιανός που συνελήφθη ως βασικός ύποπτος, κατηγορείται για αρπαγή καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν, φαίνεται να εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση μέθης στην οποία βρισκόταν η κοπέλα και να συνευρέθηκε ερωτικά μαζί της.

Όλα ξεκίνησαν τη Δευτέρα. Η 27χρονη από την Πολωνία είχε ρεπό από το ξενοδοχείο που εργαζόταν στο νησί, ενώ ο 28χρονος ομοεθνής σύντροφός της δούλευε κανονικά (στο ίδιο ξενοδοχείο). Η κοπέλα αποφάσισε να βγει έξω μόνη της. Κάποια στιγμή μέθυσε και συναντήθηκε με την παρέα των πέντε αλλοδαπών (Πακιστανών και Μπαγκλαντεσιανών). Τότε, οι αλλοδαποί της πρότειναν να την πάνε στο σπίτι τους μέχρι να αισθανθεί καλύτερα, όπως και έγινε. Ο Μπαγκλαντεσιανός παραδέχθηκε ότι στο σπίτι συνευρέθηκε σεξουαλικά με την κοπέλα. Στη συνέχεια, όπως ανέφερε ο ίδιος, την άφησε σε εξωτερικό χώρο κοντά στο σπίτι του και έφυγε.

Όπως προέκυψε όμως, έπειτα από έρευνα της Αστυνομίας, στο σημείο που υπέδειξε ο Μπαγκλαντεσιανός δεν βρέθηκε κανένα ίχνος της κοπέλας, ενώ ούτε οι κάμερες που ήταν εκεί έδειξαν κάποια κίνηση.

Drones και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά «χτενίζουν» την περιοχή προκειμένου να βρεθεί καποιο στοιχείο που θα οδηγήσει στον εντοπισμό της νεαρής κοπέλα από την Πολωνία.

Η Αστυνομία εξετάζει, επίσης το ενδέχομενο ο Μπαγκλαντεσιανός να γνώριζε από πριν την κοπέλα.

Ενα ακόμα στοιχείο που προβληματίζει πολύ τις Αρχές είναι το γεγονός ότι ο Μπαγκλαντεσιανός έβγαλε εισιτήριο για εξωτερικό αμέσως μετά την εξαφάνιση της νεαρής.

Την ίδια ώρα οι αξιωματικοί έχουν καλέσει για νέα κατάθεση τον 28χρονο σύντροφο της κοπέλας, προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπάρχουν κενά. Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας ενώ πηγές σημειώνουν ότι η περιοχή στην οποία εξαφανίστηκε η νεαρή κοπέλα είναι γεμάτη πηγάδια.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >