AD

Το κινητό ίσως λύσει το μυστήριο του φόνου της Αναστάζια

«Κλειδί» στην υπόθεση εξαφάνισης και δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια είναι το κινητό της τηλέφωνο το οποίο εντοπίστηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου (17 Ιουνίου), από πολίτη σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στο Μαρμάρι στην Κω.

Και την ώρα που είναι σε εξέλιξη οι έρευνες των αστυνομικών για το κινητό, η ανακρίτρια καλεί εκ νέου όλους σε νέες καταθέσεις,  όπως εξήγησε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, μιλώντας στο Mega, σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας στην Κω που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Μάλιστα, ο σύντροφος της 27χρονης ο οποίος νωρίτερα σήμερα εκλήθη από την ανακρίτρια, μεταφέρθηκε εκ νέου το απόγευμα της Δευτέρας στο Αστυνομικό Τμήμα Κω για συμπληρωματική κατάθεση.

Όπως προκύπτει από συγκλίνουσες πληροφορίες η 27χρονη, η οποία πήγε στο σπίτι του 32χρονου στις 20.40 το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας, φέρεται να είχε επικοινωνήσει με τον σύντροφό της μία ώρα και είκοσι λεπτά μετά, ενημέρωνοντάς τον  για το πού είναι. Το στοιχείο που δημιουργεί αίσθηση είναι η αποκάλυψη ότι η 27χρονη φέρεται να είπε στον Πολωνό σύντροφό της ότι δεν νιώθει άνετα καθώς θεωρούσε πως κινδυνεύει και μάλιστα η δολοφονημένη κοπέλα φέρεται ότι ζητούσε από τον 28χρονο Πολωνό φίλο της να πάει να την πάρει από το σπίτι του 32χρονου υπόπτου από το Μπαγκλαντές.

Πληροφορίες που ακόμη δεν έχουν διασταυρωθεί επισήμως αναφέρουν ότι παρά την αγωνιώδη έκκληση της 27χρονης, ο Πολωνός σύντροφός της δεν κινητοποιήθηκε αμέσως παρότι οι δύο τους είχαν επικοινωνία μέσω SMS που έστελνε η άτυχη Αναστάζια. Και ενώ το κινητό της άτυχης κοπέλας «μιλά», δεν είναι τυχαίο που η ανακρίτρια κάλεσε πρώτο για κατάθεση, τον Πολωνό σύντροφο της Αναστάζια. Άλλωστε, αν και ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός είναι ο τελευταίος που την είδε ζωντανή, ο νεαρός σύντροφός της είναι το τελευταίο άτομο με το οποίο ήρθε σε επικοινωνία το μοιραίο βράδυ.

«Δεν ξέραμε τον Μπαγκλαντεσιανό» λέει ο σύντροφος της Αναστάζια

Σημειώνεται πως ζητήθηκε από τον σύντροφο της Αναστάζια να δώσει απαντήσεις για τα μηνύματα που αντάλλαξε το ζευγάρι το μοιραίο βράδυ. Το κινητό του νεαρού Πολωνού μαζί με τις συσκευές της 27χρονης και του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού εστάλησαν χθες στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Από την ανάλυση των κλήσεων και των μηνυμάτων στο κινητό του, κρίθηκε απαραίτητο να διευκρινήσει το περιεχόμενο των διαλόγων που είχε με την Αναστάζια λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της. Ο 28χρονος, μιλώντας στο protothema.gr, υποστηρίζει πως ούτε ο ίδιος ούτε η Αναστάζια γνώριζαν τον 32χρονο συλληφθέντα.

«Δεν τον ξέρουμε τον άνδρα από το Μπαγκλαντές που έχουν συλλάβει για την υπόθεση της Αναστάζια. Ούτε φίλος, ούτε από τη δουλειά της ήταν», λέει ο Μίχαλ, ενώ δεν κρύβει τη θλίψη του από την τραγική κατάληξη που είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 27χρονης.

«Είμαι σε πολύ άσχημη, ψυχολογική κατάσταση. Μαζί με τη μητέρα της Αναστάζια κάναμε τα πάντα για να τη βρούμε και είχαμε μια ελπίδα ότι ζει», αναφέρει ο ίδιος.

Τι έδειξε το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο της 27χρονης

Στο μεταξύ, εκδόθηκε το ιατροδικαστικό πόρισμα για την 27χρονη Αναστάζια και εστάλη στην ανακριτική και εισαγγελική Αρχή.

Μαρτυρικό θάνατο από ασφυξία φέρεται να βρήκε η κοπέλα, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα σε σακούλα και σκεπασμένη με κλαδιά, μόλις ένα χιλιόμετρο απόσταση από το σπίτι του άνδρα από το Μπαγκλαντές, ο οποίος έχει συλληφθεί ως βασικός ύποπτος.

Πάντως, οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα στην περιοχή, για να βρουν επιπλέον στοιχεία που θα δέσουν την υπόθεση. Προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη πήρε ο 32χρονος, που έχει συλληφθεί ως ο τελευταίος που είδε την κοπέλα.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Περρής για Κορομηλά: «Δημιουργήθηκε μια απόσταση μεταξύ μας που διαλύθηκε αυτομάτως με δυο τρομακτικά γεγονότα»

Καλεσμένος του Κωνσταντίνου Καμέα βρέθηκε ο Βαγγέλης Περρής, το βράδυ της Πέμπτης, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής Status που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του Astra Tv.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ του Εθνικής Άμυνας και Δήμου Αθηναίων για την καθαριότητα του Μνημείου του Άγνωστου Στρατιώτη – Σε ανάθεση σε τρίτον» προχωρά το υπουργείο

Σε νέα αντιπαράθεση μεταξύ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα εξελίσσεται το ζήτημα της καθαριότητας του Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη, με

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Υπεγράφησαν οι αποφάσεις για έρευνα και εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων σε Κρήτη και Πελοπόννησο με Chevron – Helleniq Energy

Υπεγράφησαν σήμερα από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Σταύρο Παπασταύρου, τέσσερις Υπουργικές Αποφάσεις, οι οποίες αφορούν στην επιλογή αιτούντων του διεθνούς διαγωνισμού για την

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Πήγα σε ψυχίατρο τότε και τώρα το μνημονεύω συνεχώς γιατί ίσως να ήταν τελείως διαφορετική η ζωή μου»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έδωσε μια εναλλακτική συνέντευξη στη Μαρία Σολωμού, αυτή την εβδομάδα, όπως παρακολουθήσαμε στο νέο επεισόδιο του vidcast που παρουσιάζει η ηθοποιός στο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >