AD

Τζο Μπάιντεν & Έυα Λονγκόρια | Η αγκαλιά που προκάλεσε σχόλια

Λίγο το παρακάνουν οι οπαδοί της πολιτικής ορθότητας, όταν βρίσκουν ανάρμοστη μια αγκαλιά ενός δευτερολέπτου του Τζο Μπάιντεν με την Εύα Λονγκόρια. Σε λίγο δεν θα μπορούμε να κοιτάξουμε ο ένας τον άλλον

Ο λίγων δευτερολέπτων χαιρετισμός της Εύα Λονγκόρια και του Τζο Μπάιντεν, έμελλε να γίνει viral και να φέρει «καταιγίδα» σχολίων στα social media, εις βάρος του Αμερικανού προέδρου και όχι μόνο.

Κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης στον Λευκό Οίκο, ο Μπάιντεν αγκαλιάζει την ηθοποιό με έναν τρόπο ανάρμοστο, όπως πολλοί τον περιέγραψαν. Την κρατά σφιχτά και εκείνη φαίνεται να προσπαθεί να απομακρύνει διακριτικά τα χέρια του προέδρου των ΗΠΑ από τη μέση της.

Δείτε το βίντεο


Η αμήχανη στιγμή ανάμεσά τους, καταγράφηκε κατά τη διάρκεια της περασμένης Πέμπτης, οπότε και η Λονγκόρια βρέθηκε καλεσμένη στον Λευκό Οίκο για να παρουσιάσει την νέα της ταινία «Flamin’ Hot».

Η Χολιγουντιανή σταρ ανέβηκε στη σκηνή και ακολούθησε η «ανατριχιαστική» αγκαλιά, όπως γράφουν στο Twitter. Τα «αίματα» στην πλατφόρμα «άναψαν» όταν άρχισαν να αναπαράγονται μαζί με το βίντεο και τα λόγια του Μπάιντεν για την ηθοποιό.

«Γνωριζόμαστε πολύ καιρό. Εκείνη ήταν 17 εγώ 40» είπε προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.


Τα «έβαλαν» και με τους δύο στο Twitter
Τα σχόλια εναντίον του προέδρου των ΗΠΑ έπεσαν «βροχή» με πολλούς να τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση.

«Αηδία, μετά βίας ξέφυγε από τα νύχια του Τζο Μπάιντεν», «Είναι ανατριχιαστικό» γράφουν.

Ωστόσο, δεν είναι λίγοι και όσοι τα «έβαλαν» και με την Εύα Λονγκόρια. «Μην γίνεις μια Εύα Λονγκόρια, μίλα», «Να λέτε κάτι, μην το υποστηρίζετε» γράφουν.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >