AD

«Η ζωή μιας μαμάς» | Η Ιωάννα Τούνη θηλάζει δημοσίως το μωρό της στο Μόντε Κάρλο

, Η Ιωάννα Τούνη θηλάζει δημόσια τον γιο της σε μια καφετέρια στο Μόντε Κάρλο, αποκαλύπτοντας ολόκληρο το στήθος της, γράφοντας στη λεζάντα του story τη φράση «Η ζωή μιας μαμάς».

Η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο Μόντε Κάρλο μαζί με τη συνεργάτιδα και φίλη της, Στέλλα Πάσσαρη, ενώ στην παρέα τους βρίσκεται και ο γιος της instragrammer.

Τα στιγμιότυπα και τα βίντεο που ανεβάζει από το ταξίδι της είναι πολλά, όμως ένα συγκεκριμένο story προκάλεσε πληθώρα σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε αυτό, η Ιωάννα Τούνη θηλάζει δημόσια τον γιο της σε μια καφετέρια στο Μόντε Κάρλο, αποκαλύπτοντας ολόκληρο το στήθος της, γράφοντας στη λεζάντα του story τη φράση «Η ζωή μιας μαμάς».

Iωάννα Tούνη θηλάζει το μωρό της σε καφέ στο Μόντε Κάρλο και… αυτή είναι η «ζωή μιας μαμάς» γράφει

Το βίντεο σχολιάστηκε στο Twitter με αρκετούς να κατακρίνουν την Ιωάννα Τούνη για έλλειψη διακριτικότητας, ενώ αρκετοί ανέφεραν πως δεν υπήρχε λόγος να δείξει ολόκληρο το στήθος της δημόσια. Kάποιοι άλλοι υποστήριξαν την επιλογή της και χαρακτήρισαν υπερβολικές τις αρνητικές αντιδράσεις.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

3 πρώην – και νυν- μεγαλόσχημοι στο στόχαστρο των διεθνών αρχών

Η Ιντερπόλ έχει στείλει σήμα στις αρχές σχετικά με τη διερεύνηση εταιρικού σχήματος στο οποίο μετέχουν τραπεζίτες, εφοπλιστές και επιχειρηματίες και το οποίο είχε συμμετοχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >