AD

«Ραγίζει καρδιές» | Η τελευταία φωτογραφία πατέρα και γιου, πριν καταδυθούν προς τον θάνατο

Συγκλονίζει η τελευταία φωτογραφία του επιχειρηματία Σαχζάντα Νταγούντ με τον 19χρονο γιο του Σουλεϊμάν λίγα λεπτά πριν επιβιβαστούν στο μοιραίο βαθυσκάφος Titan το οποίο θα πραγματοποιούσε αποστολή στο ναυάγιο του Τιτανικού.

Στην φωτογραφία, το δίδυμο πατέρα και γιου φαίνεται να ποζάρει ευτυχισμένο μαζί, με το χέρι του Σουλεϊμάν Νταγούντ να ακουμπά προστατευτικά στον ώμο του 58χρονου πατέρα του. Και οι δύο φορούν ασορτί ανακλαστικά πορτοκαλί μπουφάν, γιλέκα ασφαλείας, ειδικά γάντια και κράνη για την καταβύθιση.

Μια άλλη εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα η οικογένεια Νταγούντ δείχνει τον πατέρα και τον γιο να μοιράζονται μια τρυφερή αγκαλιά πριν ξεκινήσουν την τελευταία τους τραγική περιπέτεια.

Το Titan, μήκους περίπου 6,5 μέτρων, καταδύθηκε στις 18 Ιουνίου με προορισμό το ναυάγιο του Τιτανικού στον βόρειο Ατλαντικό, και θα έπρεπε να αναδυθεί επτά ώρες αργότερα. Όμως έχασε την επαφή με το πλοίο Polar Prince λιγότερες από δύο ώρες μετά την αναχώρησή του.

Οι πέντε επιβάτες του σκοτώθηκαν από την «καταστροφική ενδόρρηξη» που σημειώθηκε στο Titan, επεσήμανε την Πέμπτη το αμερικανικό λιμενικό. Κάποια συντρίμμια εντοπίστηκαν περίπου 500 μέτρα από το ναυάγιο του Τιτανικού, σε βάθος σχεδόν 4.000 μέτρων.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

MI6 και CIA: Οι πόλεμοι σε Ισραήλ και Ουκρανία απειλούν την παγκόσμια τάξη – Μεγαλύτερη πρόκληση η άνοδος της Κίνας

Τον κώδωνα του κινδύνου για τη διεθνή τάξη πραγμάτων, η οποία εκτιμούν ότι αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη απειλή από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου, κρούουν οι επικεφαλής

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια Σοκάρει η κατάθεση της νύφης του Ντομινίκ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

CNN | Βίντεο δείχνει Ουκρανούς στρατιώτες να εκτελούνται μετά την παράδοσή τους στους Ρώσους

Αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των εκτελέσεων Ουκρανών στρατιωτών από τους Ρώσους εισβολείς, λίγο μετά την παράδοσή τους, σύμφωνα με το CNN, το οποίο, μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα ένα σχετικό βίντεο από το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μιχάλης Κατρίνης | Τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή δεν αγοράζονται και είναι ανεκτίμητα

Συνέντευξη με τον Μιχάλης Κατρίνης, ο οποίος με μια πορεία γεμάτη προκλήσεις και αποφασιστικότητα, εκπροσωπεί τη νέα γενιά πολιτικών που επιδιώκουν την ανασύνταξη και αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ, με στόχο να το επαναφέρει στον κεντρικό ρόλο της πολιτικής σκηνής της Ελλάδας.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μπεν Άφλεκ | Αρνείται ότι βγαίνει με την Κικ Κένεντι επειδή φοβάται ότι θα επηρεάσει το διαζύγιό του από τη Λόπεζ

Ο Μπεν Άφλεκ προσπαθεί απεγνωσμένα να «σβήσει» την Κικ Κένεντι από τη ζωή του, επειδή φοβάται ότι η σχέση τους θα επηρεάσει αρνητικά το διαζύγιό του με την Τζένιφερ Λόπεζ.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >