AD

Τσιτσιπάς | “Ήταν η πρώτη φορά που είχα εύκολο ματς”

Μετά από δυο δύσκολους αγώνες με τον Ντόμινικ Τιμ και τον Άντι Μάρεϊ. ο Τσιτσιπάς είχε μια εύκολη νίκη και πέρασε στον επόμενο γύρο τους Γουίμπλεντον

“Ήταν η πρώτη φορά αυτή την εβδομάδα που ήταν εύκολο για μένα. Πήρε 14 μέρες στον Νώε να φτιάξει την Κιβωτό και στα τελευταία δυο ματς φάνηκε λες και έκανα κάτι παρόμοιο. Έπαιξα 4 μέρες τους 2 αγώνες με τη βροχή. Αλλά γίνεται πολύ ευκολότερο όταν επιστρέφεις εδώ και νιώθεις την αγάπη του κόσμου”, είπε μετά τον αγώνα στην on-court συνέντευξη που έδωσε ο Τσιτσιπάς.

Για την ανατροπή στο 2ο σετ, όπου βρέθηκε πίσω με 1-3 και έσωσε 2 break points για το 1-4, είπε: “Το 2ο σετ ήταν πολύ σημαντικό. Αν δεν βρεις τις λύσεις μπορεί να γίνει 1-1 και μετά τα πάντα αλλάζουν, ακόμα και στον ψυχολογικό τομέα. Είμαι περήφανος με τον εαυτό μου, γιατί δεν τα παράτησα σε εκείνο το σημείο. Στο tie-break ένιωσα το momentum να αλλάζει και ήξερα πως μπορούσα να το κερδίσω.”

Για το πως νιώθει μετά από την 5η συνεχόμενη μέρα που έπαιξε τένις: “Το σώμα μου δεν είναι όσο φρέσκο θα μπορούσε να είναι, ένιωσα λίγο τους μηρούς μου σήμερα και ήξερα πως χρειαζόταν να κάνω προσεκτικές κινήσεις γιατί έτρεξα πολύ αυτές τις μέρες. Από ένα σημείο κι έπειτα όμως από την αδρεναλίνη τα ξέχασα όλα και ένιωσα σα να ξεκινάει μόλις το τουρνουά.”

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >