AD

Las Vegas Sphere | Το μεγαλύτερο σφαιρικό κτίριο στον κόσμο έκανε το ντεμπούτο του 

Δύο μήνες πριν από το επίσημο ντεμπούτο του, το μεγαλύτερο σφαιρικό κτίριο στον κόσμο, το Las Vegas Sphere ανέβασε μια φαντασμαγορική παράσταση της 4ης Ιουλίου. 

Η απίστευτη περιτυλιγμένη οθόνη LED των 580.000 τετραγωνικών ποδιών – που ονομάζεται Exosphere – μεταμορφώθηκε σε μια σειρά από πολύχρωμες οθόνες που φώτιζαν τη νύχτα. Από την αμερικανική σημαία μέχρι τα πυροτεχνήματα και ένα ρεαλιστικό φεγγάρι, αυτά τα εκθαμβωτικά κινούμενα σχέδια φώτισαν τον ορίζοντα του Λας Βέγκας.

Το Sphere έχει ένα εκπληκτικό ύψος 366 πόδια και πλάτος 516 πόδια και το Exosphere του είναι η μεγαλύτερη οθόνη LED στον κόσμο. “Η Εξώσφαιρα είναι κάτι περισσότερο από μια οθόνη ή μια διαφημιστική πινακίδα – είναι ζωντανή αρχιτεκτονική και σε αντίθεση με οτιδήποτε υπάρχει οπουδήποτε στον κόσμο.”λέει ο Guy Barnett, ανώτερος αντιπρόεδρος στρατηγικής επωνυμίας και δημιουργικής ανάπτυξης. «Το χθεσινοβραδινό σόου παρείχε μια γεύση από τη σαγηνευτική δύναμη της Εξώσφαιρας και τις δυνατότητες των καλλιτεχνών, των συνεργατών και των επωνυμιών να δημιουργήσουν συναρπαστικές και εντυπωσιακές ιστορίες για να συνδεθούν με το κοινό με νέους τρόπους».

Η Ημέρα της Ανεξαρτησίας ήταν η πρώτη παράσταση του Sphere. Τα 1,2 εκατομμύρια σακίδια LED του διαθέτουν 48 διόδους LED που το βοηθούν να αλλάξει σε 256 εκατομμύρια χρώματα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να μετατραπεί ομαλά από ένα υποβρύχιο έδαφος σε μια γυάλινη επιφάνεια και όχι μόνο. «Το Sphere’s Exosphere είναι ένας καμβάς 360 μοιρών για αφήγηση επωνυμίας που θα προβληθεί σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας στους συνεργάτες μας μια απαράμιλλη ευκαιρία να γίνουν μέρος της μεγαλύτερης εκπομπής στη Γη. Δεν υπάρχει τίποτα συγκρίσιμο με τον αντίκτυπο της προβολής καινοτόμου επωνυμίας και καθηλωτικού περιεχομένου στη μεγαλύτερη οθόνη βίντεο στον κόσμο. Οι εξαιρετικές εμπειρίες που μπορούμε να δημιουργήσουμε περιορίζονται μόνο από τη φαντασία και είμαστε ενθουσιασμένοι που επιτέλους μοιραζόμαστε με τον κόσμο τις θεαματικές δυνατότητες της Εξώσφαιρας», λέει ο David Hopkinson, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της MSG Sports.

Το Sphere θα ανοίξει επίσημα τον Σεπτέμβριο με το συγκρότημα U2. Τον επόμενο μήνα, ο καλλιτέχνης Darren Aronofsky θα κάνει το ντεμπούτο του στην εκπομπή τουΚαρτ ποστάλ από τη Γη στον χώρο.

Το MSG Sphere στο Λας Βέγκας είναι το μεγαλύτερο σφαιρικό κτίριο στον κόσμο.

MSG Sphere in Las Vegas

Φωτογραφία: Στιγμιότυπο μέσωSphere/YouTube

Αν και δεν ανοίγει επίσημα μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2023, έκανε το ντεμπούτο του σε μια ειδική εκπομπή για την Τέταρτη Ιουλίου.

MSG Sphere in Las Vegas

Φωτογραφία: Στιγμιότυπο μέσωSphere/YouTube

Η οθόνη LED παρουσίαζε μια σειρά από πολύχρωμες φωτεινές εκπομπές, συμπεριλαμβανομένης της αμερικανικής σημαίας, της Σελήνης και υποβρύχιων σκηνών.

MSG Sphere in Las Vegas

Φωτογραφία: Στιγμιότυπο μέσωSphere/YouTube

MSG Sphere in Las Vegas

Φωτογραφία: Στιγμιότυπο μέσωΣφαίρα | YouTube

MSG Sphere in Las Vegas

Φωτογραφία: Στιγμιότυπο μέσωSphere/YouTube

Σφαίρα:Δικτυακός τόπος |Facebook |Ίνσταγκραμ
h/t: [Οι θάλασσες]

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα Πέμπτη 21 Αυγούστου σε Αττική – Ποιες άλλες περιοχές κινδυνεύουν (Χάρτης)

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας (civilprotection.gov.gr), για σήμερα Πέμπτη 21 Αυγούστου 2025, προβλέπεται υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

«Βροχή» οι καταγγελίες για φοροδιαφυγή και λαθρεμπόριο – 208.534 στην εφαρμογή «appodixi» και 58.907 στην ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ

Σε αναπάντεχο σύμμαχο στη «μάχη» κατά της φοροδιαφυγής που διεξάγει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) εξελίσσεται η ψηφιακή εφαρμογή «Appodixi» η οποία επιτρέπει στους

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αναστατώνει με μπικίνι, αλλά και ολόσωμο μαγιό, τα social media

Όταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου ξέρεις τον τρόπο να μαγνητίζει τα βλέμματα στα social media με τις υδάτινες της πόζες… Η Ντορέττα Παπαδημητρίου απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές, μακριά

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ΔΕΘ: Τα 10 αιτήματα του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών – Τι ζητά από τον πρωθυπουργό

Δέκα σημεία παρεμβάσεων για την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων επισημαίνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών σε ανακοίνωσή του, εν όψει της παρουσίας του πρωθυπουργού στη Διεθνή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σ. Φάμελλος: «Δεν μπορούμε να παρακολουθούμε αμέριμνοι την γενοκτονία στη Γάζα»

«Δεν μπορούμε να παρακολουθούμε αμέριμνοι και άπραγοι τον αφανισμό και τη γενοκτονία στη Γάζα να εξελίσσεται», αναφέρει σε μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Θεσσαλονίκη: Επίθεση με πέτρες σε τουριστικό λεωφορείο – Τρεις τραυματίες

Άγνωστοι, πιθανότατα ανήλικοι πέταξαν πέτρες σε τουριστικό λεωφορείο με αποτέλεσμα να σπάσουν τα τζάμια και να τραυματιστεί ο οδηγός, 34 ετών, καθώς και δύο τουρίστες

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >