AD

Ο Joaquin Phoenix είναι έτοιμος να κατακτήσει τη μεγάλη οθόνη ως «Napoleon».

Η ταινία σε σκηνοθεσία Ridley Scott ​​βγαίνει στις αίθουσες τον Νοέμβριο και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα συναρπάσει.

Mετά το The Last Duel and House of Gucci του 2021, ο Ridley Scott επιστρέφει με πρωταγωνιστή τον Joaquin Phoenix που υποδύεται τον Ναπολέοντα. Πρόκειται για ένα ιστορικό έπος που βλέπει το δίδυμο να επανενώνεται για την πρώτη του ταινία μαζί μετά από δύο δεκαετίες. Ο Phoenix εμφανίζεται ως ο Γάλλος κατακτητής του τίτλου, σε μια συνεργασία μεταξύ του Scott και της Apple Studios. Η ταινία πρόκειται να βγει στις αίθουσες τον Νοέμβριο, με μια νέα αφίσα να κυκλοφορεί τώρα μαζί με το πρώτο τρέιλερ της ταινίας.

Μια εξερεύνηση της ζωής του διάσημου Γάλλου αυτοκράτορα, η σύνοψη της ταινίας υπόσχεται ένα έπος δράσης γεμάτο θέαμα που περιγράφει λεπτομερώς την άνοδο και πτώση του Ναπολέοντα Βοναπάρτη. Χρησιμοποιώντας το ταλέντο του Scott ​​για κινηματογραφική παραγωγή μεγάλης κλίμακας ως φόντο, το έργο αποτυπώνει το ανελέητο ταξίδι του Βοναπάρτη προς την εξουσία και τη δόξα μέσα από αυτό που η επίσημη σύνοψη της ταινίας αποκαλεί «το πρίσμα της εθιστικής, ασταθούς σχέσης του με την μοναδική του αληθινή αγάπη, τη Ζοζεφίν, παρουσιάζοντας τον οραματικό στρατό του και πολιτικές τακτικές ενάντια σε μερικές από τις πιο δυναμικές πρακτικές σεκάνς μάχης που γυρίστηκαν ποτέ». Με τον αρχικό τίτλο Kitbag, το όνομα της ταινίας άλλαξε σε Napoleon τον περασμένο Ιανουάριο και αναφέρεται ότι έχει διάρκεια 2 ώρες και 37 λεπτά και βαθμολογία R για έντονη βία, μερικές φρικτές εικόνες, σεξουαλικό περιεχόμενο και σύντομη γλώσσα. Η ταινία δεν θα είναι το μόνο επερχόμενο έργο που θα επικεντρώνεται στη ζωή της ιστορικής φιγούρας, καθώς ο συνάδελφός του σκηνοθέτης Steven Spielberg αναπτύσσει επίσης μια περιορισμένη σειρά για το HBO για τον Ναπολέοντα.

Μαζί με τον Phoenix στο καστ του Ναπολέοντα είναι η Vaness Kirby του Στέμματος, η οποία πρωταγωνιστεί ως η σύζυγός του αυτοκράτειρα Ζοζεφίν. Η Kirby αντικαθιστά την Jodie Comer (Killing Eve), η οποία αρχικά επρόκειτο να εμφανιστεί αλλά αποχώρησε λόγω προβλημάτων προγραμματισμού που προκλήθηκαν από την πανδημία COVID-19. H Kirby, η οποία πρωταγωνιστεί στο Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One, χαρακτήρισε το επερχόμενο έργο «επικό και εξαιρετικό». Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Tahar Rahim, Ben Miles, Ludivine Sagnir, Matthew Needham, Phil Cornwell, Edouard Philipponnat και Youssef Kerkour. Το καστ συμπληρώνουν οι Paul Rhys, John Hollingworth, Gavin Spokes, Mark Bonnar, Rupert Everett και Ian McNeice. Μαζί με τον Scott ​​πίσω από την κάμερα είναι ο David Scarpa, ο οποίος έγραψε το σενάριο, έχοντας προηγουμένως εργαστεί μαζί με τον σκηνοθέτη γράφοντας όλα τα χρήματα στον κόσμο. Ο Dariusz Wolski πιστώνεται ως διευθυντής φωτογραφίας της ταινίας, ενώ η Claire Simpson και ο Sam Restivo υπηρετούν ως μοντέρ.

Ο Ναπολέων περιγράφεται ως μια «πρωτότυπη και προσωπική ματιά στην καταγωγή του Ναπολέοντα και τη γρήγορη, αδίστακτη ανάβαση του σε αυτοκράτορα, ιδωμένη μέσα από το πρίσμα της εθιστικής και συχνά ασταθούς σχέσης του με τη σύζυγό του και μια αληθινή αγάπη, τη Josephine (ένας χαρακτήρας που υποδύεται η Vanessa Kirby) .”

NAPOLEON – Official Trailer (HD)

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

H Πάουλα Μπαντόσα για τον χωρισμό με τον Στέφανο Τσιτσιπά | «Ήταν ο σωστός άνθρωπος τη λάθος στιγμή»

Συναισθηματικά δεν ήταν εύκολες οι τελευταίες ημέρες αλλά είμαι δυνατή, δήλωσε η Ισπανίδα τενίστρια   Μεγάλη συζήτηση προκάλεσε στον χώρο του τένις ο χωρισμός του Στέφανου

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

24χρονη δασκάλα κατηγορείται για αποπλάνηση 11χρονου μαθητή – Είχε φέρει δίπλα της το θρανίο του για να τον ακουμπάει

Το ανήλικο αγόρι επιβεβαίωσε ότι η 24χρονη δάσκαλα το είχε φιλήσει αρκετές φορές στην τάξη είτε μετά το τέλος των μαθημάτων ή όταν οι άλλοι μαθητές έλειπαν για φαγητό

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >