AD

ΒΙΝΤΕΟ: Τρόμος στον αέρα – Επιβάτες ούρλιαζαν από τις αναταράξεις σε πτήση και δύο τραυματίστηκαν

Τρομακτικές στιγμές έζησαν στον αέρα οι επιβάτες μιας πτήσης της Air China από τη Σανγκάη στο Πεκίνο.

Η πτήση CA1524 της Air China είχε απογειωθεί την περασμένη Δευτέρα (10.07.2023) από τη Σανγκάη με προορισμό το Πεκίνο όταν κάποια στιγμή το αεροπλάνο έπεσε σε αναταράξεις. Επιβάτες και πλήρωμα δεν μπορούσαν να σταθούν στις θέσεις τους με πολλούς να ουρλιάζουν ενώ σύμφωνα με τη Daily Mail, ένας επιβάτες και ένα μέλος του πληρώματος τραυματίστηκαν.

Ήταν τέτοια η ένταση των αναταράξεων που σύμφωνα με επιβάτη, η οροφή του αεροπλάνου ράγισε σε ένα σημείο και μια από τις ταμπέλες για έξοδο κινδύνου, έπεσε από τη θέση της!

Δείτε την τρομακτική στιγμή

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >