AD

Ελένη Σταθοπούλου | Τραγωδία για την 19χρονη που σκοτώθηκε με το μηχανάκι της

Θρήνος στη Ναύπακτο για το τροχαίο δυστύχημα με θύμα μια 19χρονη κοπέλα, το οποίο σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Η νεαρή Ελένη Σταθοπούλου εργαζόταν σε καφετέρια του Γριμπόβου και μόλις είχε αγοράσει το μηχανάκι της, σύμφωνα με το npress. Η κοπέλα έπεσε με το δίκυκλό της επάνω σε κιγκλίδωμα εισόδου τράπεζας στο κέντρο της πόλης, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

nafpaktos2
nafpaktos3

 

Σύμφωνα με το nafpaktianews.gr το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 4 τα ξημερώματα. Άμεσα βρέθηκε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε την 19χρονη βαρία τραυματισμένη σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Ναύπακτος: Τραγικό δυστύχημα τα ξημερώματα στο κέντρο της πόλης

Παρά, όμως, τις υπεράνθρωπες προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών να την κρατήσουν στη ζωή, η 19χρονη δεν άντεξε και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Ναύπακτος: Το σημείο που σκοτώθηκε η 19χρονη
Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βόρεια Μακεδονία | Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι Σκοπιανοί αμφισβητώντας τη Συμφωνία των Πρεσπών – Νέο μήνυμα της Ελλάδας

«Έχω το δικαίωμα να αποκαλώ τη χώρα μου όπως θέλω», δήλωσε ο νέος πρωθυπουργός εμμένοντας στη χρήση του όρου “Μακεδονία” – «Παραχωρήσεις στα θεμελιώδη δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές» η θέση του ελληνικού ΥΠΕΞ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >