AD

Ταυτοποιήθηκε κι άλλη σορός από το φρικτό τροχαίο στην Έδεσσα – Η άγνωστη ιστορία των θυμάτων

Το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Έδεσσα είχε σαν τραγικό απολογισμό πέντε νεκρούς και έναν τραυματία…

Όλοι τους από την Αλβανία. Άντρες που ζούσαν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και δούλευαν στην περιοχή ως εργάτες γης. Οι μικρότεροι που σκοτώθηκαν ήταν 19 και 16 ετών. Οι άλλοι τρεις ήταν ηλικίας 47, 50 και 55 χρονών. Οι σκληρές εικόνες στο σημείο της φονικής σύγκρουσης μεταδίδονται και στη γειτονική χώρα, όπου ζουν στενοί συγγενείς τους.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία και του πέμπτου θύματος του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε την Τρίτη 18 Ιουλίου του 2023 έξω από την Έδεσσα. Σύμφωνα με την τροχαία πρόκειται για έναν 47χρονο, υπήκοο Αλβανίας, που επέβαινε μαζί με άλλα τέσσερα άτομα στο αυτοκίνητο που συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα. Όλοι τους ήταν Αλβανοί και οι περισσότεροι εργάτες γης στην περιοχή.

Αρχικά είχαν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία των τεσσάρων εκ των πέντε ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους σε σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτου με νταλίκα στον Περιφερειακό στην Έδεσσα. Πρόκειται για άντρες, ηλικίας 55, 50, 19 και 16 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι το σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα της Τρίτης 18 Ιουλίου του 2023, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι πέντε άτυχοι άνδρες συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Συγκεκριμένα αυτοκίνητο κινούνταν προς Ριζάρι Πέλλας, πέρασε το τούνελ που βρίσκεται στην Περιφερειακή οδό πάνω από την Έδεσσα και μετά την στροφή για άγνωστο λόγο το ΙΧ συγκρούστηκε με νταλίκα που ήταν στο αντίθετο ρεύμα με κατεύθυνση τον Άγρα Έδεσσας.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να σκοτωθούν ο οδηγός και οι τέσσερις επιβαίνοντες του ΙΧ ενώ ο οδηγός της νταλίκας τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προληπτικά.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

3 πρώην – και νυν- μεγαλόσχημοι στο στόχαστρο των διεθνών αρχών

Η Ιντερπόλ έχει στείλει σήμα στις αρχές σχετικά με τη διερεύνηση εταιρικού σχήματος στο οποίο μετέχουν τραπεζίτες, εφοπλιστές και επιχειρηματίες και το οποίο είχε συμμετοχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >