AD

Στην εντατική η σύζυγός του Σπύρου Φωκά, Λίλιαν μετά από έμφραγμα!

Με οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η σύζυγος του Σπύρου Φωκά, Λίλιαν μετά από πολλές περιπέτειες που είχαν οι δυο τους την εβδομάδα που πέρασε. 

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα που ξέσπασε η καταστροφική πυρκαγιά στο Λουτράκι, πολύ κοντά στο οποίο ζει μόνιμα ο μεγάλος ηθοποιός μαζί με τη σύζυγό του.

Λίγες ώρες μετά, η Λίλιαν Φωκά έκανε γνωστό μέσα από τη σελίδα της στο Facebook πως ο σύζυγός της χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο στην Κόρινθο λόγω σοβαρών αναπνευστικών προβλημάτων που παρουσίασε λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που δημιούργησε στην περιοχή η φωτιά.
fokas-(4).webp

Και ενώ εκείνος αναρρώνει από τα προβλήματα που του παρουσιάστηκαν, η Λίλιαν Φωκά από την πίεση προφανώς που δέχτηκε λόγω του κινδύνου που είδε να παραμονεύει εξαιτίας της φωτιάς, δεν άντεξε και κατέρρευσε μετά από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου που υπέστη.

Η Λίλιαν Φωκά νοσηλεύεται στην Εντατική και σύμφωνα με όσα αναφέρει στενό συγγενικό πρόσωπο του ζευγαριού στην Espresso: «Η Λίλιαν έχει αγχωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια με όσα συμβαίνουν στον Σπύρο και στην ίδια. Τα οικονομικά προβλήματα τούς έχουν καταβάλει και τους δύο, με αποτέλεσμα πλέον να κινδυνεύει και η ζωή τους από το άγχος».

fokas.jpg

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σπύρος Φωκάς αγνοεί την περιπέτεια υγείας της γυναίκας του προκειμένου να μην επιβαρυνθεί ψυχολογικά η κατάσταση της υγείας του.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >