AD

Την κατασπάραξαν τα σκυλιά του γιού της μέσα στο σπίτι της

Νεκρή μέσα στο σπίτι της στην οδό Εφέσου στο Βύρωνα, έχοντας τραύματα στο πρόσωπο από δυο σκυλιά ράτσας πίτμπουλ, τα οποία ανήκουν στο γιο της, εντοπίστηκε μια 60χρονη γυναίκα.

Το θύμα εντόπισε ο γιος της κατά την επιστροφή του στο σπίτι τα ξημερώματα και άμεσα κάλεσε την αστυνομία. Πλέον αναμένεται ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να ξεκαθαρίσει αν ο θάνατος της προήλθε από τα τραύματα που της προκάλεσαν τα σκυλιά ή αν προκλήθηκαν μετά τον θάνατο της.

«Αυτό που αναμένεται να φανεί τώρα από την έρευνα που θα κάνει ο ιατροδικαστής είναι αν η γυναίκα πέθανε από την επίθεση που δέχθηκε από τους σκύλους ή αν πρώτα έχασε για κάποιον άλλο λόγο τις αισθήσεις της και εν συνεχεία δέχθηκε την επίθεση» σημειώνουν αστυνομικές πηγές.

Αστυνομικές πηγές, ανέφεραν πως στο διαμέρισμα κατοικούσε ο γιος μαζί με τη μητέρα του και τα δύο σκυλιά (ράτσας πιτ μπουλ και μαλτέζ), ιδιοκτήτης των οποίων, πιθανότατα ήταν ο άνδρας.

H αστυνομία συνέταξε δικογραφία για ανθρωποκτονία εις βάρος του γιού της, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος μετά την πρώτη κατάθεση του.

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >