AD

Πέτερσεν | «Πηγαίνουν στη Σαουδική Αραβία μόνο για τα χρήματα, ας είναι ειλικρινείς»

Ο Νιλς Πέτερσεν, πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Φράιμπουργκ που κρέμασε πρόσφατα τα παπούτσια του σχολίασε όλους όσοι αποφασίζουν να μετακομίσουν στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Μπορεί ο Νιλς Πέτερσεν να αποσύρθηκε από την ενεργό δράση τον Μάρτιο, όμως δεν σταμάτησε να παρακολουθεί τα όσα συμβαίνουν στον κόσμο του ποδοσφαίρου και να εξοργίζεται με εκείνους που αποδέχονται τις ομολουγουμένως «τρελές» προτάσεις των Σαουδαράβων. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Kicker», στο περιθώριο της κυκλοφορίας του βιβλίου του, ρωτήθηκε σχετικά με… τη μαζική αναχώρηση ποδοσφαιριστών για τη Σαουδική Αραβία τις τελευταίες εβδομάδες, όπως ο Καρίμ Μπενζεμά, ο Ρομπέρτο Φιρμίνο ή ο Ν’Γκόλο Καντέ, και φάνηκε να μην κατανοεί πραγματικά την επιλογή τους.

«Είναι απογοητευτικό και δίνει σε εμάς τους ποδοσφαιριστές μια κακή εικόνα, γιατί κανείς δεν μπορεί να έρθει με το επιχείρημα “είναι τόσο ενδιαφέρον εκεί”, “η γυναίκα μου θέλει οπωσδήποτε να πάει εκεί” ή “η οικογένειά μου αγαπάει τη Σαουδική Αραβία”. Είναι μόνο θέμα χρημάτων. Είναι θεμιτό για κάποιον να πει: Είμαι καπιταλιστής, έρχομαι για τα χρήματα και συνταξιοδοτούμαι στα 35 μου με δεκάδες εκατομμύρια. Θα ήταν ειλικρινής. Αλλά θεωρώ ότι ήδη κερδίζουμε τόσα πολλά και έχουμε μια πολύ προνομιούχα ζωή. (…) Τότε λέω στον εαυτό μου, τι απογοητευτική ζωή πρέπει να έχουν αυτά τα παιδιά για να πηγαίνουν εκεί πιο συχνά στο τέλος της καριέρας τους! Αλλά ούτε εμένα μου λείπουν αυτοί οι παίκτες. Δεν έχω δει ακόμα παιχνίδι του Κριστιάνο Ρονάλντο (στην Αλ Χιλάλ)και δεν θα παρακολουθήσω ούτε παιχνίδι του Μπενζεμά (στην Αλ Ιτιχάντ), γιατί δεν με ενδιαφέρει καθόλου».

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >