AD

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Αίγιο – Επιχειρούν τα εναέρια μέσα

Η φωτιά στο Αίγιο συνεχίζει και σήμερα να καίει ό,τι βρίσκει στο διάβα της, οι δυνάμεις της πυροσβεστικής έδωσαν τιτάνια με τις φλόγες όλη τη νύχτα και συνεχίζουν να κάνουν το ίδιο και αυτή την ώρα, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας σήμερα (24.7.2023) στη μάχη μπήκαν και τα εναέρια μέσα.

Η φωτιά ξεκίνησε στο Αίγιο χθες το μεσημέρι στην περιοχή Δερβενάκια.

Στο Αίγιο εκκενώθηκαν το βράδυ, με μήνυμα από το 112, το χωριό Τράπεζα και ο οικισμός Κάστρο Αιγιαλείας, καθώς η φωτιά συνεχίζει να καίει σε κοντινό λόφο.

Οι πυροσβέστες δίνουν μάχη να μην περάσει η φωτιά την εθνική οδό και μέχρι στιγμής το έχουν καταφέρει.

Από το βράδυ είχε δοθεί εντολή εκκένωσης και του Πλάστανου και μάλιστα στο χωριό χτύπησαν οι καμπάνες των εκκλησιών για να απομακρυνθούν οι κάτοικοι. Πολλοί κάτοικοι, πάντως, παρέμειναν στην περιοχή, για να υπερασπιστούν τα σπίτια τους από τη φωτιά που καίει το Αίγιο.

Στο σημείο επιχειρούν 99 πυροσβέστες, 35 οχήματα και τέσσερις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, δύο αεροσκάφη, δύο ελικόπτερα και το επιχειρησιακό κέντρο Όλυμπος.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >