AD

Μαριάννα Βαρδινογιάννη | « Από τη στιγμή που γνώρισα τον Βαρδή ήξερα ότι είναι ο άνθρωπος της ζωής μου»

Η πρώτη γνωριμία με τον Βαρδή Βαρδινογιάννη

 

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί σε ένα συγγενικό σπίτι στον Πειραιά, όταν εκείνη ήταν μαθήτρια και εκείνος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού. Όπως είχε πει σε συνέντευξή της, από την πρώτη στιγμή ήξερε ότι ο Βαρδής Βαρδινογιάννης ήταν ο άνθρωπος της ζωής της.

«Είναι η σημαντικότερη στιγμή της ζωής μου μαζί με τη στιγμή της γέννησης των παιδιών μου. Γνωριστήκαμε σε ένα συγγενικό σπίτι στον Πειραιά, όταν εγώ ήμουν ακόμα μαθήτρια κι εκείνος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού. Κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ότι είναι ο άνθρωπος της ζωής μου», είχε πει η Μαριάννα Βαρδινογιάννη στο περιοδικό Gala.

«Από εκείνη την πρώτη συνάντηση δεν σταματήσαμε στιγμή να σκεφτόμαστε ο ένας τον άλλο. Ούτε το γεγονός ότι εγώ έφυγα για την Αμερική για να συνεχίσω τις σπουδές μου δεν μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο ανάμεσά μας. Ήμουν στην Αμερική και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πότε θα έρθει ένα γράμμα από τον Βαρδή. Έχουμε περάσει πολλά στην κοινή μας ζωή. Αγώνες και αγωνίες, χαρές και λύπες, αλλά πάντα μαζί», πρόσθεσε.

 

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Το άγνωστο ταξίδι στην Αμοργό για να συναντήσει τον εξόριστο σύζυγό της στη δικτατορία
Η Μαριάννα και ο Βαρδής Βαρδινογιάννης παντρεύτηκαν και απέκτησαν πέντε παιδιά. Σε παλαιότερη ανάρτησή της, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη είχε μοιραστεί μία ακόμη στιγμή από τη ζωή της, όταν ταξίδεψε στην Αμοργό για να δει τον εξόριστο τότε σύζυγό της, Βαρδή Βαρδινογιάννη, καθώς ήταν αντιστασιακός αξιωματικός του Ναυτικού.

«Οι δικές μου μνήμες οδηγούν τη σκέψη μου στην Αμοργό, όπου νέα κοπέλα, αφήνοντας πίσω δύο μικρά παιδιά και ένα βρέφος στη μητέρα μου να τα φροντίζει, με την καρδιά γεμάτη αγωνία αλλά προπαντός γεμάτη αγάπη, πήγαινα να συναντήσω τον άνδρα μου που ήταν εξόριστος, ως αντιστασιακός Αξιωματικός του Ναυτικού», είχε γράψει με αφορμή τη «μαύρη» επέτειο της 21ης Απριλίου.

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Οι πρώτες εικόνες από την «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν με τον Ματ Ντέιμον

Εντυπωσιακές είναι οι νέες φωτογραφίες από την επερχόμενη ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν, «Οδύσσεια», που παρουσιάστηκαν αποκλειστικά από το περιοδικό Empire. Ο Οδυσσέας στην ταινία θα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Απαγόρευση συγκεντρώσεων σε Αθήνα, Φιλοθέη και Χαλάνδρι την Κυριακή λόγω της επίσκεψης Ζελένσκι

Την απαγόρευση συγκεντρώσεων την Κυριακή 16 Νοεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας, την Φιλοθέη και το Χαλάνδρι ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. λόγω της επίσκεψης του προέδρου της

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μπλόκο Βελγίου στο σχέδιο απόδοσης ρωσικών κεφαλαίων στην Ουκρανία – Η Μόσχα απειλεί με «σοβαρά αντίποινα»

Η ένταση γύρω από τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία που κατέχονται στο Βέλγιο κλιμακώνεται, καθώς η Μόσχα εντείνει τις απειλές κατά των Βρυξελλών και ηΕυρωπαϊκή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Λάμψη Χόλιγουντ στο Βατικανό: O Πάπας συναντήθηκε με Μπελούτσι, Μπλάνσετ κι άλλους σταρς – «Η εποχή μας σας χρειάζεται»

Ο Πάπας Λέων ο ΙΔ’ έκανε δεκτούς, το Σάββατο (15/11) στο Βατικανό, ηθοποιούς, σκηνοθέτες και σεναριογράφους από όλο τον κόσμο, προβάλλοντας μια διαφορετική εικόνα του

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γρηγόρης Γκουντάρας και Ναταλί Κακκαβά έκαναν πρεμιέρα στο «Εδώ Tv» – «Δεν κατάφερες να με ξεφορτωθείς τηλεοπτικά»

Για πρώτη φορά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ήρθαν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα με το νέο “Εδώ Tv” στο πρόγραμμα του OPEN, το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >