AD

Ο Ντέμης Νικολαΐδης έγινε εθελοντής πυροσβέστης!

Μπράβο του!

 

Ο Ντέμης Νικολαΐδης επιβεβαιώνει το ανήσυχό του πνεύμα και το γεγονός πω νοιάζεται για τους συνανθρώπους του. Ο πρώην άσος των γηπέδων έγινε εθελοντής πυροσβέστης και θα ξεκινήσει με το πρώτο στάδιο των υπηρεσιών.

Στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο oneman.gr και τον Θοδωρή Κανελλόπουλο, εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Ενώ όπως αποκάλυψε έχει ολοκληρώσει ήδη την βασική του εκπαίδευση, εκπληρώνοντας την ανάγκη του να προσφέρει και να βοηθά στην προστασία από τη φωτιά.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης, αρχικά θα βοηθά σε διασώσεις κι άλλες βοηθητικές δουλειές που αναλαμβάνει η Πυροσβεστική.

Θέλω να μου πεις για το Πυροσβεστικό Σώμα. Πώς προέκυψε αυτή η ανάγκη να γίνεις εθελοντής πυροσβέστης;
Δεν είναι κάτι νέο. Βρήκα τον χρόνο και τη διάθεση για να το κάνω. Μου αρέσει να βοηθάω, να προσφέρω. Είναι προσωπική μου ανάγκη αυτή. Μου αρέσουν τα βουνά και πάντα στεναχωριόμουν με τις φωτιές. Πάντα ήθελα να μπορούσα να κάνω κάτι για αυτό. Κι αυτός είναι ένας τρόπος.

Περίγραψέ μου μία ημέρα στο σώμα.

Τελείωσα την εκπαίδευση και τώρα θα αρχίσω να κάνω υπηρεσίες. Στην αρχή, στο μυαλό μου είχα μόνο τις δασικές φωτιές αλλά η εκπαίδευση περιλάμβανε και αστικά περιστατικά. Δεν μου έχουν τύχει ακόμα αλλά είμαι προετοιμασμένος. Είμαστε βοηθητικοί, ειδικά όσοι μόλις τελειώσαμε την εκπαίδευση.

Για οποιαδήποτε διάσωση, οι πρώτοι που καλούνται να βοηθήσουν είναι οι πυροσβέστες. Οπότε τα τροχαία ατυχήματα είναι κάτι που θα βρω μπροστά μου και σίγουρα θα είναι κάτι σκληρό. Η πυροσβεστική έχει πάρα πολλές δουλειές και πολύ λίγο κόσμο, μακάρι να πάνε κι άλλοι εθελοντές. Χάρηκα που είδα στην τάξη μου, τα περισσότερα άτομα να είναι νεαρά.

Πριν από λίγους μήνες ο Ντέμης Νικολαΐδης ξεκίνησε ξανά εκπομπή στο ραδιόφωνο, μια ακόμη αγαπημένη του ασχολία:

 

View this post on Instagram

A post shared by Demis Nikolaidis (@dem11s)

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Η Χαμάς κατηγορεί το Ισραήλ ότι «μπλοκάρει» τις διαπραγματεύσεις για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα

Η ένοπλη πτέρυγα της παλαιστινιακής οργάνωσης Χαμάς κατηγόρησε σήμερα το Ισραήλ ότι μπλοκάρει τις διαπραγματεύσεις που είναι σε εξέλιξη για την επίτευξη κατάπαυσης του πυρός

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Η Γερμανία πρωτοστατεί στην αυστηροποίηση του ευρωπαϊκού ασύλου

Την «Τσούκσπίτσε», την υψηλότερη κορυφή των βαυαρικών Άλπεων επέλεξε ο υπουργός Εσωτερικών, Αλεξάντερ Ντόμπριντ για τη συνάντηση με τους ομολόγους του από πέντε γειτονικές χώρες

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Λούκας Γιώρκας: «Η θεματολογία της τραπ είναι βλαπτική, δε συμβαδίζει με τις δικές μου αξίες»

«Αν κάποιος κάνει κάτι παράνομο, δεν έχει σημασία τι επαγγέλλεται», είπε ο Λούκας Γιώρκας. Ο Λούκας Γιώρκας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαιρινό Ραντεβού». Ο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >