AD

Ο Ντέμης Νικολαΐδης έγινε εθελοντής πυροσβέστης!

Μπράβο του!

 

Ο Ντέμης Νικολαΐδης επιβεβαιώνει το ανήσυχό του πνεύμα και το γεγονός πω νοιάζεται για τους συνανθρώπους του. Ο πρώην άσος των γηπέδων έγινε εθελοντής πυροσβέστης και θα ξεκινήσει με το πρώτο στάδιο των υπηρεσιών.

Στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο oneman.gr και τον Θοδωρή Κανελλόπουλο, εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Ενώ όπως αποκάλυψε έχει ολοκληρώσει ήδη την βασική του εκπαίδευση, εκπληρώνοντας την ανάγκη του να προσφέρει και να βοηθά στην προστασία από τη φωτιά.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης, αρχικά θα βοηθά σε διασώσεις κι άλλες βοηθητικές δουλειές που αναλαμβάνει η Πυροσβεστική.

Θέλω να μου πεις για το Πυροσβεστικό Σώμα. Πώς προέκυψε αυτή η ανάγκη να γίνεις εθελοντής πυροσβέστης;
Δεν είναι κάτι νέο. Βρήκα τον χρόνο και τη διάθεση για να το κάνω. Μου αρέσει να βοηθάω, να προσφέρω. Είναι προσωπική μου ανάγκη αυτή. Μου αρέσουν τα βουνά και πάντα στεναχωριόμουν με τις φωτιές. Πάντα ήθελα να μπορούσα να κάνω κάτι για αυτό. Κι αυτός είναι ένας τρόπος.

Περίγραψέ μου μία ημέρα στο σώμα.

Τελείωσα την εκπαίδευση και τώρα θα αρχίσω να κάνω υπηρεσίες. Στην αρχή, στο μυαλό μου είχα μόνο τις δασικές φωτιές αλλά η εκπαίδευση περιλάμβανε και αστικά περιστατικά. Δεν μου έχουν τύχει ακόμα αλλά είμαι προετοιμασμένος. Είμαστε βοηθητικοί, ειδικά όσοι μόλις τελειώσαμε την εκπαίδευση.

Για οποιαδήποτε διάσωση, οι πρώτοι που καλούνται να βοηθήσουν είναι οι πυροσβέστες. Οπότε τα τροχαία ατυχήματα είναι κάτι που θα βρω μπροστά μου και σίγουρα θα είναι κάτι σκληρό. Η πυροσβεστική έχει πάρα πολλές δουλειές και πολύ λίγο κόσμο, μακάρι να πάνε κι άλλοι εθελοντές. Χάρηκα που είδα στην τάξη μου, τα περισσότερα άτομα να είναι νεαρά.

Πριν από λίγους μήνες ο Ντέμης Νικολαΐδης ξεκίνησε ξανά εκπομπή στο ραδιόφωνο, μια ακόμη αγαπημένη του ασχολία:

 

View this post on Instagram

A post shared by Demis Nikolaidis (@dem11s)

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φωτιά τώρα – Ωρωπός: 210 πυροσβέστες στη μάχη με τις φλόγες, δημιουργούν ασπίδες προστασίας για τα σπίτια

Με 210 πυροσβέστες, 11 ομάδες ΕΜΟΔΕ και 51 οχήματα δίνει αυτή την ώρα μάχη η Πυροσβεστική στην πυρκαγιά στον Ωρωπό, ενώ οι δυνάμεις ενισχύονται συνεχώς.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ιωάννα Μαλέσκου για Άντζελα Δημητρίου: «Είχα έρθει σε δύσκολη θέση, την άφησα να πει αυτά που ήθελε»

Δείτε όλα όσα είπε η Ιωάννα Μαλέσκου. Για το περιστατικό που είχε συμβεί πριν χρόνια στο “Love it” με την Άντζελα Δημητρίου απάντησε σήμερα η

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ΗΠΑ: Τουλάχιστον 110 οι νεκροί – Ξεπερνούν τους 170 οι αγνοούμενοι από τις πλημμύρες στο Τέξας

Τα σωστικά συνεργεία εξακολουθούν και σήμερα να ψάχνουν ανάμεσα σε συντρίμμια και φερτά υλικά στο Τέξας, ενώ σβήνουν οι ελπίδες για τον εντοπισμό επιζώντων, πέντε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Νέα αξιολογημένα προγράμματα κατάρτισης ανέργων για τη νέα δράση της ΔΥΠΑ

Εμπλουτίστηκε σήμερα, Τετάρτη 9 Ιουλίου 2025, η λίστα εγκεκριμένων προγραμμάτων κατάρτισης της δράσης «Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης για 50.000 ωφελούμενους ανέργους σε ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ελένη Γερασιμίδου για Λαζόπουλο: «Μου είπε ότι θα είμαι πάντα στο Τσαντίρι, αλλά με πήρε μόνο δύο φορές»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι Παρέα» και τον Αρτ παραχώρησε η Ελένη Γερασιμίδου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τον σύζυγό της, τους

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >