AD

To σκανδαλώδες φιλί του τραγουδιστή και του μπασίστας που οδήγησε σε ακύρωση μουσικού φεστιβάλ!

Ένα φιλί ήταν αρκετό για να προκαλέσει…πανικό!

 

Η Μαλαισία είναι γνωστή για τους νόμους της κατά των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνει και αποδεκτό από τους επισκέπτες της.

Το ποπ βρετανικό συγκρότημα «The 1975» θα εμφανιζόταν την Κυριακή στο μεγάλο μουσικό φεστιβάλ της Ινδονησίας «We The Fest», ως μέρος της περιοδείας τους στην Ασία, αλλά τελικά ακυρώθηκε.

Όλα ξεκίνησαν λίγες μέρες πριν, όταν η μπάντα έπαιξε στην Κουάλα Λουμπούρ, με τον τραγουδιστή Μάτι Χίλι να ανταλλάσσει ένα φιλί στο στόμα με τον μπασίστα Ρος Μακντόναλντ.

Σε πολλές άλλες χώρες, θα ήταν μία νορμάλ κίνηση, που θα τιμούσε την κοινότητα και τα δικαιώματά της, αλλά μιλάμε για την Ινδονησία, ένα κατά βάση μουσουλμανικό έθνος, που πιστεύει ότι η ομοφυλοφιλία είναι έγκλημα.

Μετά από αυτή την κίνηση, το φεστιβάλ τελείωσε με συνοπτικές (και δημοκρατικές) διαδικασίες, αλλά ο Ματ δεν θα το άφηνε να περάσει έτσι απλά. Γνωστός για την υπεράσπιση των ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιωμάτων, απευθύνθηκε στο κοινό.

«Μάλλον κάναμε λάθος που ήρθαμε εδώ. Δεν θα λέτε στους ανθρώπους πώς να χρησιμοποιούν αυτό και αυτό (δείχνοντας το στόμα και τα γεννητικά του όργανα)». Το κοινό έδειξε την αντίθεσή του γιαουχάροντάς τον, αλλά υπήρξαν και εκείνοι που ένιωσαν να ακούγονται και να είναι ορατοί μέσα από τα λόγια του.

Και δεν έμεινε μόνο εκεί. Το συγκρότημα The 1975 ακύρωσε τις συναυλίες του στην Τζακάρτα και Ταιπέι, ανακοινώνοντάς το στα social media.

«Δεν θα παίρναμε ελαφρά μία τέτοια απόφαση να ακυρώσουμε συναυλίες εφόσον ανυπομονούσαμε για αυτές, αλλά με βάση τις τρέχουσες συνθήκες, μάς είναι αδύνατον να συμμετάσχουμε». Ακούγεται λογικό και αποτελεί μία σημαντική πολιτική απάντηση στις κυβερνήσεις που, εν έτει 2023, αποφασίζουν ότι η ομοφυλοφιλία είναι έγκλημα, τιμωρείται με 20 χρόνια φυλάκιση.

1975
Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια Σοκάρει η κατάθεση της νύφης του Ντομινίκ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

CNN | Βίντεο δείχνει Ουκρανούς στρατιώτες να εκτελούνται μετά την παράδοσή τους στους Ρώσους

Αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των εκτελέσεων Ουκρανών στρατιωτών από τους Ρώσους εισβολείς, λίγο μετά την παράδοσή τους, σύμφωνα με το CNN, το οποίο, μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα ένα σχετικό βίντεο από το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μιχάλης Κατρίνης | Τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή δεν αγοράζονται και είναι ανεκτίμητα

Συνέντευξη με τον Μιχάλης Κατρίνης, ο οποίος με μια πορεία γεμάτη προκλήσεις και αποφασιστικότητα, εκπροσωπεί τη νέα γενιά πολιτικών που επιδιώκουν την ανασύνταξη και αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ, με στόχο να το επαναφέρει στον κεντρικό ρόλο της πολιτικής σκηνής της Ελλάδας.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μπεν Άφλεκ | Αρνείται ότι βγαίνει με την Κικ Κένεντι επειδή φοβάται ότι θα επηρεάσει το διαζύγιό του από τη Λόπεζ

Ο Μπεν Άφλεκ προσπαθεί απεγνωσμένα να «σβήσει» την Κικ Κένεντι από τη ζωή του, επειδή φοβάται ότι η σχέση τους θα επηρεάσει αρνητικά το διαζύγιό του με την Τζένιφερ Λόπεζ.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας |H παραμυθένια ζωή της όμορφης Diana των Αράβων, που έγινε η νεότερη βασίλισσα στον κόσμο & μία από τις ισχυρότερες γυναίκες του πλανήτη

Στα 29 της χρόνια έγινε μια από τις ισχυρότερες γυναίκες του πλανήτη. Στις 31 Αυγούστου κλείνει τα 54 της χρόνια που περικλείουν μια έντονη και συναρπαστική ζωή.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >