AD

«To σπίτι της φρίκης»| Ανήλικα παιδιά τα κρατούσε η μητέρα τους στο σπίτι επειδή είχαν αυτισμό!

Ανήλικα παιδιά τριγυρνούσαν σαν «άνθρωποι των σπηλαίων» γεμάτα αίματα

Μια μητέρα από το Μιλγουόκι βρέθηκε στο δικαστήριο αφού οι δύο μικροί γιοι της εντοπίστηκαν να δραπετεύουν από το «σπίτι της φρίκης» όπου η ίδια και ο φίλος της φέρεται να τους φυλάκιζαν για χρόνια.

Οι γείτονες περιέγραψαν ότι είδαν τα αγόρια, ηλικίας επτά και εννέα ετών, γυμνά και αιμόφυρτα καθώς κινούνταν σαν «άνθρωποι των σπηλαίων που δεν είχαν δει ποτέ τον ήλιο» αφού απελευθερώθηκαν από ένα θρυμματισμένο παράθυρο την περασμένη εβδομάδα.

Η μητέρα τους, Katie Koch, 34 ετών, αντιμετωπίζει τέσσερις κατηγορίες κακουργημάτων και δύο πλημμελήματα που σχετίζονται με παραμέληση παιδιών και ψευδή φυλάκιση, ενώ ο φίλος της, Joel Manke, 38, κατηγορείται για τέσσερις κατηγορίες κακουργημάτων, σύμφωνα με το WDJT.

Η Koch εθεάθη να δείχνει αναστατωμένη σε μια δικαστική ακρόαση καθώς ένας εισαγγελέας περιέγραψε την κακοποίηση και την αμέλεια που κατηγορείται ότι προκάλεσε στα παιδιά της.

Η αστυνομία που ανταποκρίθηκε σε κλήση στο 911 από κοντινούς κατοίκους στην παραλίμνια πόλη του ανατολικού Ουισκόνσιν είπε ότι το σπίτι ήταν τόσο γεμάτο με αντικείμενα που το πάτωμα δεν ήταν ορατό, περιγράφοντάς το ως «τρομερή κατάσταση αποθησαυρισμού».

Οι γείτονες εντόπισαν για πρώτη φορά τα παιδιά της – των οποίων τα μαλλιά ήταν μπερδεμένα με κόπρανα – να κοιτάζουν μέσα από ένα σπασμένο παράθυρο στις 13 Ιουλίου.

Είπαν ότι τα αγόρια σκαρφάλωσαν από το παράθυρο σε μια μονάδα κλιματισμού πριν πηδήξουν στην αυλή και περπατήσουν στο δρόμο εντελώς γυμνά. Ένας γείτονας είπε ότι τα αγόρια «συμπεριφέρονταν σαν άνθρωποι των σπηλαίων, σαν να μην είχαν ξαναδεί τον ήλιο», ανέφερε το WJDT.

Μια άλλη κάτοικος του δρόμου, η Κριστίν Έντερ, είπε ότι τα παιδιά έμοιαζαν σαν να «μην είχαν βγει ποτέ έξω».

«Απλώς περπατούσαν διαφορετικά», είπε η Έντερ. «Τα μαλλιά τους έμοιαζαν σαν να μην είχαν βουρτσιστεί ποτέ, ούτε κουρευτεί. Δεν ήξεραν ότι υπήρχε το εξωτερικό ».

Η Έντερ είπε ότι η μονοκατοικία είναι συνήθως ήσυχη και δεν είχε δει κανέναν να μπαινοβγαίνει στο παρελθόν, πόσο μάλλον να ακούσει παιδιά. Έμεινε έκπληκτη από τη σκηνή που εκτυλίσσονταν έξω από το συνήθως ασυνήθιστο σπίτι και πρόσεχε τα αγόρια ενώ ο σύζυγός της τηλεφώνησε στο 911.

Τη Δευτέρα, η Κοχ εμφανίστηκε στο δικαστήριο της κομητείας Μιλγουόκι, όπου ο βοηθός εισαγγελέας περιέγραψε τις συνθήκες διαβίωσης ως «σαν κάτι βγαλμένο από ταινία τρόμου», είπε ο WJDT. Ο βοηθός εισαγγελέας της κομητείας Μιλγουόκι Μάλορι Ντέιβις είπε ότι τα αγόρια είχαν φυλακιστεί στα δωμάτιά τους, όπου τα παράθυρα ήταν κλειστά και οι πόρτες κλειδωμένες από έξω.

 

dailymail

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >