AD

Συγκλονιστική στιγμή από τη φωτιά στη Ρόδο: Οι φλόγες «απείλησαν» συνεργείο της ΕΡΤ – «Ανεβείτε όπου βρείτε»

Τις δύσκολες συνθήκες που δημιουργεί η μεγάλη φωτιά στη Ρόδο για όσους έρχονται αντιμέτωποι με τις φλόγες αποτυπώνει βίντεο που κατέγραψε εικονολήπτης της ΕΡΤ ο οποιος ήταν μαζί με δημοσιογράφο στο πύρινο μέτωπο.

Οπως φαίνεται στο βίντεο οι φλόγες στο Βάτι της Ρόδου πλησίασαν απειλητικά εθελοντές, πυροσβέστες αλλά και το τηλεοπτικό συνεργείο με τον απεσταλμένο της ΕΡΤ στο φλεγόμενο νησί, Κώστα Νούση, τον οπερατέρ Γιώργο Κορδονούλη και την ηχολήπτρια Παναγιώτα Δερβιτσιώτη με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός στο σημείο.

«Σφύρα, σφύρα», «όλοι πάνω», «ανεβείτε όπου βρείτε» ακούγονται να λένε έντρομοι όσοι βρέθηκαν στην περιοχή την ώρα της μεγάλης αναζωπύρωσης από τη φωτιά στη Ρόδο.

Η μεγάλη αναζωπύρωση στο Βάτι της Ρόδου ξεκίνησε λίγο μετά τις 10 το πρωί ενώ επίγειες και εναέριες δυνάμεις επιχειρούν για όγδοη ημέρα στο νησί.

Δείτε βίντεο από το Βάτι της Ρόδου


Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, στη Ρόδο επιχειρούν 266 πυροσβέστες, 16 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 55 οχήματα. Από αέρος συνδράμουν δύο αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις αναμένεται να ενισχυθούν με ακόμα 16 πυροσβέστες και 8 οχήματα, τα οποία θα φτάσουν στο νησί στις 10 το πρωί με το Blue Star για να προστεθούν στις υπάρχουσες δυνάμεις.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά κινείται από Βάτι προς Γεννάδι.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >