AD

Φωτιές και στον Σύριζα | Δυσφορία για την επίθεση Πολάκη σε Αχτσιόγλου

Η ανάρτηση Πολάκη «άναψε φωτιές» στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ

 

Μπορεί να αντέδρασε με μια ημέρα καθυστέρηση από τη συνέντευξη της Έφης Αχτσιόγλου σε περιφερειακό κανάλι της Αττικής, ωστόσο ο Παύλος Πολάκης κατάφερε να βάλει «φωτιά» στην κούρσα της διαδοχής για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν τη σύντομη καλοκαιρινή ανάπαυλα του Αυγούστου.

Ό,τι δεν συνέβη στον σχεδόν έναν μήνα καυτών διεργασιών μετά την παραίτηση Τσίπρα στο εσωτερικό του κόμματος, κινδυνεύει να το πυροδοτήσει η ανάρτηση του βουλευτή Χανίων με αφορμή την απάντηση της κυρίας Αχτσιόγλου για τη σχέση που πρέπει να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ με τα μέσα ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους.

Η ανάρτηση Πολάκη «άναψε φωτιές» στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ
«Να μην αδικούμε τους δημοσιογράφους για να μη μας αδικούν»!!! ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ;;;», έγραψε ο κ. Πολάκης μεταφέροντας τη δήλωση της Έφης Αχτσιόγλου σε περιφερειακό κανάλι της Αττικής.

Στελέχη του κόμματος χαρακτήριζαν απαράδεκτη την ανάρτηση Πολάκη, ενώ και στην Κουμουνδούρου δεν κρύβουν τη δυσφορία τους για το ότι η μεγάλη προσπάθεια που γίνεται ο ΣΥΡΙΖΑ να αποδείξει πρωτίστως ότι μπορεί να λειτουργήσει ως κόμμα ακόμη και χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που μίλησαν για εσκεμμένη παραποίηση και των λεγομένων της, αλλά και του νοήματος της απάντησης της κυρίας Αχτσιόγλου στην ερώτηση για τη σχέση που πρέπει να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ με τα μέσα ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους.

Κι αυτό την ώρα που μεσαία και χαμηλότερα στελέχη γίνονται τα τελευταία 24ωρα αποδέκτες ενός έντονου παρασκηνίου μέσα στο οποίο δημιουργείται κλίμα εις βάρος της κυρίας Αχτσιόγλου.

Τη συζήτηση αυτή άνοιξε και ο δραστήριος τελευταία στα social media Νίκος Καρανίκας, γράφοντας στον τοίχο του: «Συντρόφια μου καλά και αγαπημένα, κανένας συστημικός καναλάρχης ΜΜΕτζής δεν μπορεί να επιβάλει ή να χειραγωγήσει την Έφη, τον Νίκο, τον Ευκλείδη και τον Στέφανο…».

Τη σκυτάλη δημόσια πήρε και η πρώην υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Ελευθερία Χατζηγεωργίου, η οποία υπερασπίστηκε την Έφη Αχτσιόγλου, χρεώνοντας στον Παύλο Πολάκη ουσιαστικά ρόλο νεροκουβαλητή στους κύκλους που θέλουν να συντηρήσουν τη συζήτηση αυτή.

«Εδώ και μέρες γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια από συγκεκριμένους και γνωστούς κύκλους να πειστούμε ότι η Έφη Αχτσιόγλου είναι μια συστημική υποψήφια και έχει δήθεν τη στήριξη της διαπλοκής. Σε αυτή την προσπάθεια ενέταξε τον εαυτό του σήμερα με την ανάρτησή του και ο Παύλος Πολάκης».

Και ενώ πολλοί πήραν το μέρος του Παύλου Πολάκη όταν δεχόταν τα βέλη του διευθυντή της «Αυγής» για τα περί υποψηφιοτήτων που κατεβαίνουν με όρους lifestyle, χρεώνοντάς του σεξιστική αντιμετώπιση ακριβώς γιατί στην κούρσα υπάρχει και μια γυναίκα, σε αυτή την περίπτωση είναι πολύ αυστηροί με τον κ. Πολάκη, όχι μόνο για τη λάθος ανάγνωση των όσων είπε η κ. Αχτσιόγλου, αλλά εν μέρει και για την επιστροφή του στο γνωστό ύφος γραφής.

«Ενημερώνω προς πάσα κατεύθυνση: Θα συνεχίσω να “αδικώ”… αυτούς τους “δημοσιογράφους”» και τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης που υπηρετούν! Γιατί, αλλιώς, αυτή η χώρα ούτε θα ξεβρωμίσει, ούτε θα φτιάξει!… ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ…» έγραψε στον τοίχο του στο facebook.

Τη συζήτηση περί συστημικού υποψηφίου φούντωσε και η πρώτη μέτρηση στο «Βήμα της Κυριακής» για τις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ. Η κ. Αχτσιόγλου θεωρείται όχι μόνο το αδιαφιλονίκητο φαβορί, σύμφωνα με τη Μetron Αnalisys, αλλά φαίνεται να εξασφαλίζει μια άνετη πλειοψηφία.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ξεκινά η «πορτοκαλί» επέλαση – Αφρικανική σκόνη σκεπάζει ολόκληρη τη χώρα και φέρνει υψηλές θερμοκρασίες

Αφόρητη αναμένεται από σήμερα (16.05.2024) η κατάσταση στη χώρα μας, καθώς έρχονται αφρικανική σκόνη και υψηλές θερμοκρασίες που θα δημιουργήσουν έναν αποπνικτικό συνδυασμό στην ατμόσφαιρα.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Το αγόρι με την πίπα | Ο ιδιαίτερος πίνακας του Picasso με την αντίθεση αρρενωπού-θηλυκού στοιχείου

Πολλοί κριτικοί τέχνης έχουν δηλώσει ότι η υψηλή τιμή πώλησης του έργου έχει να κάνει πολύ περισσότερο με το όνομα του καλλιτέχνη παρά με την αξία ή την ιστορική σημασία του πίνακα.Στις 5 Μαΐου 2004 ο πίνακας πωλήθηκε για 104.168.000 δολάρια ΗΠΑ στη δημοπρασία του Sotheby`s στη Νέα Υόρκη.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >