AD

Ιωάννα Τούνη | Μας δείχνει για πρώτη φορά το παραμυθένιο παιδικό δωμάτιο του Νουνίτο

Η Ιωάννα Τούνη πηγαινοέρχεται από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, αφού στην πρωτεύουσα έχει τη ζωή της με τον σύντροφό και πατέρα του γιου της, της Δημήτρη Αλεξάνδρου, ενώ στη συμπρωτεύουσα έχει την επιχείρησή της.

Έτσι, η influencer μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στις δύο πόλεις, καταφέρνοντας να διατηρεί, παράλληλα, την οικογενειακή ευτυχία και ηρεμία.

Τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και στην Αθήνα, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, η ξανθιά καλλονή έχει δημιουργήσει δύο υπέροχα σπίτια.

Πως είναι το δωμάτιο του γιου της Ιωάννας Τούνη

Πρόσφατα, η επιχειρηματίας δημοσίευσε βίντεο από το δωμάτιο του Νουνίτο στην Αθήνα, το οποίο είναι βαμμένο σε απόχρωση του γαλάζιου, με λευκή κουρτίνα και λευκή κούνια, ενώ έχει έναν μεγάλο αρκούδο, παιχνίδια και όλα τα πράγματά του.

Η Ιωάννα Τούνη δείχνει το δωμάτιο του γιου της

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ξεκινά η «πορτοκαλί» επέλαση – Αφρικανική σκόνη σκεπάζει ολόκληρη τη χώρα και φέρνει υψηλές θερμοκρασίες

Αφόρητη αναμένεται από σήμερα (16.05.2024) η κατάσταση στη χώρα μας, καθώς έρχονται αφρικανική σκόνη και υψηλές θερμοκρασίες που θα δημιουργήσουν έναν αποπνικτικό συνδυασμό στην ατμόσφαιρα.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Το αγόρι με την πίπα | Ο ιδιαίτερος πίνακας του Picasso με την αντίθεση αρρενωπού-θηλυκού στοιχείου

Πολλοί κριτικοί τέχνης έχουν δηλώσει ότι η υψηλή τιμή πώλησης του έργου έχει να κάνει πολύ περισσότερο με το όνομα του καλλιτέχνη παρά με την αξία ή την ιστορική σημασία του πίνακα.Στις 5 Μαΐου 2004 ο πίνακας πωλήθηκε για 104.168.000 δολάρια ΗΠΑ στη δημοπρασία του Sotheby`s στη Νέα Υόρκη.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >