AD

Λαμία: Εκκενώνεται το βόρειο τμήμα

Μήνυμα του «112» στους κατοίκους να  εκκενώσουν προς το κέντρο και νότια της πόλης

 

Δραματικές στιγμές στην περιοχή του Αφανού της Λαμίας εξαιτίας της φωτιάς που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (26/07). Οι φλόγες έχουν ήδη κάψει μια αποθήκη και  δύο σπίτια και έχει δοθεί εντολή εκκένωσης με μήνυμα του «112».

Για τη φωτιά εστάλη μήνυμα του «112» το οποίο ανέφερε: «Αν βρίσκεστε στο βόρειο τμήμα της πόλης της Λαμίας εκκενώστε τώρα προς το κέντρο και νότια της Λαμίας. Πυρκαγιά στην περιοχή σας. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

 

112-112-112

 

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δίνει μάχη για να περιορίσει τη φωτιά που έλαβε διαστάσεις λόγω ισχυρών των ανέμων. Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις με 2 PZL, 4 Air Tractors και ένα ελικόπτερο S-64.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν καεί ήδη δύο σπίτια και μια αποθήκη στην περιοχή του Αφανού.

 

Σημειώνεται ότι με νέο μήνυμα το «112» ειδοποιεί για πυρκαγιά στις περιοχές Νέα Μαγνησία, Μεγάλη Βρύση και Αγία Παρασκευή και δίνει εντολή για εκκένωση προς Στυλίδα. «Αν βρίσκεστε στις περιοχές Νέα Μαγνησία, Μεγάλη Βρύση και Αγία Παρασκευή εκκενώστε τώρα προς Στυλίδα. Πυρκαγιά στην περιοχή σας» αναφέρεται.

Δείτε βίντεο από την φλεγόμενη αποθήκη:

η:

LamiaReport.gr: Πυρκαγιά Λαμία

 

LamiaReport.gr: Λαμία: Πυρκαγιά δίπλα στα σπίτια
Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Η Χαμάς κατηγορεί το Ισραήλ ότι «μπλοκάρει» τις διαπραγματεύσεις για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα

Η ένοπλη πτέρυγα της παλαιστινιακής οργάνωσης Χαμάς κατηγόρησε σήμερα το Ισραήλ ότι μπλοκάρει τις διαπραγματεύσεις που είναι σε εξέλιξη για την επίτευξη κατάπαυσης του πυρός

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Η Γερμανία πρωτοστατεί στην αυστηροποίηση του ευρωπαϊκού ασύλου

Την «Τσούκσπίτσε», την υψηλότερη κορυφή των βαυαρικών Άλπεων επέλεξε ο υπουργός Εσωτερικών, Αλεξάντερ Ντόμπριντ για τη συνάντηση με τους ομολόγους του από πέντε γειτονικές χώρες

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Λούκας Γιώρκας: «Η θεματολογία της τραπ είναι βλαπτική, δε συμβαδίζει με τις δικές μου αξίες»

«Αν κάποιος κάνει κάτι παράνομο, δεν έχει σημασία τι επαγγέλλεται», είπε ο Λούκας Γιώρκας. Ο Λούκας Γιώρκας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαιρινό Ραντεβού». Ο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >