AD

Ελένη Μενεγάκη | Γιαγιά σε 7 μήνες- Έγκυος η Γαία Μερκούρη

Γιαγιά φαίνεται πως γίνεται η Ελένη Μενεγάκη, σύμφωνα με πρωτοσέλιδο γνωστού περιοδικού. Όπως αναφέρεται, η Γαία Μερκούρη περιμένει αγόρι. Ποιο είναι το όνομα που θα του δώσουν;

Πιο συγκεκριμένα, το εξώφυλλο του περιοδικού «Yes» αποκάλυψε πως το υπερηχογράφημα της Γαίας Μερκούρη έδειξε ότι περιμένει αγόρι, ενώ το όνομα που θα του δώσουν θα είναι «Μάκης».

Αξίζει να σημειωθεί ότι καμία πλευρά δεν έχει βγει μέχρι στιγμής να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την είδηση.

Δείτε το πρωτοσέλιδο

Έγκυος η Γαία Μερκούρη; Γίνεται γιαγιά σε επτά μήνες η Ελένη Μενεγάκη; Το πρωτοσέλιδο που έφερε πανικό - Seleo.gr

Πρωτοσέλιδο περιοδικού «Yes»

Η δουλειά δεν είναι ντροπή! Η Γαία Μερκούρη και ο Άγγελος Λάτσιος στο… μεροκάματο

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη, προκειμένου να βγάλουν λεφτά το προηγούμενο καλοκαίρι, δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια. Την αποκάλυψη έκανε η Έλενα Χριστοπούλου η οπία αναφέρθηκε στο νεαρό μοντέλο και τον σύντροφο της, Άγγελο Λάτσιο δηλώνοντας πως «Η Γαία και ο Άγγελος Λάτσιος εργάζονταν ως σερβιτόροι το καλοκαίρι στα Άχλα της Άνδρου».

«Συνεργαζόμαστε με τη Γαία, είναι από τα καινούρια κορίτσια μου. Είναι ένα κορίτσι που πιστεύω ότι θα κάνει πολλά πράγματα στο μέλλον, γιατί έχει πάρα πολλά ταλέντα. Νομίζω ότι θα είναι πολύ καλή και πίσω από τις κάμερες, έχει πολύ ωραία ματιά. Το καλοκαίρι δουλεύανε και οι δύο ως σερβιτόροι στα Άχλα. Όλο το καλοκαίρι. Στο ξενοδοχείο που έχει ο Μάκης Παντζόπουλος.

» Εμείς είχαμε κάνει ραντεβού πριν φύγουν για την Άνδρο. Δουλεύανε όλο το καλοκαίρι, ήρθαν ελάχιστα στην Αθήνα. Δούλευε και είναι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό που κάνει. Έκατσαν σεζόν» είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

«Είναι ένα ζευγάρι, με ωραίο θράσος, ευγενές, νομίζω ότι θα δούμε ωραία πράγματα και από τους δύο στο μέλλον» κατέληξε η Έλενα Χριστοπούλου.

πηγή

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μητσοτάκης | Η κυβέρνηση των Σκοπίων να χρησιμοποιεί μόνο το όνομα Βόρεια Μακεδονία

ΗΠΑ και ΕΕ καταδίκασαν τη ρητορική της νέας κυβέρνησης της Βόρειας Μακεδονία Προειδοποίηση προς το VMRO να σταματήσει τις προκλήσεις και να σεβαστεί πληρως τη Συμφωνία

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >