AD

Μαφιόζικη εκτέλεση στον Εύοσμο

Με πέντε σφαίρες εκτέλεσαν 37χρονο Αλβανό – ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπει η αστυνομία

 

Σοκ έχει προκαλέσει στον Εύοσμο η ενέδρα θανάτου που έστησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Πέμπτης σε 37χρονο Αλβανό την ώρα που επέστρεφε στην πολυκατοικία στην οποία έμενε, στην οδό Βιζυηνού.

Ήταν 50 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, όταν ο 37χρονος επέστρεφε μόνος στο σπίτι του. Αφού πάρκαρε το αυτοκίνητό του κατευθύνθηκε προς την είσοδο της πολυκατοικίας χωρίς να γνωρίζει ότι εκεί τον περίμεναν οι εκτελεστές του.

 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι εκτελεστές πυροβόλησαν αρκετές φορές, με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν τέσσερις κάλυκες πυροβόλου όπλου και δύο βολίδες.

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που έσπευσαν στο σημείο μετά από τηλεφώνημα περαστικού για τους πυροβολισμούς, βρήκαν τον 37χρονο αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο.

Άμεσα έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποί μετέφερε τον Αλβανό στο νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ» όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Κατά πληροφορίες ο 35χρονος έφερε τουλάχιστον πέντε τραύματα από τις σφαίρες των εκτελεστών.

Αστυνομικές πηγές που επικαλείται το thestival.gr αποδίδουν το περιστατικό σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ κυκλωμάτων μπράβων που «πουλάνε προστασία» σε νυχτερινά μαγαζιά της πόλης.

Την έρευνα για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στον Εύοσμο ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >