AD

Εκατομμυριούχος ετών…11 δηλώνει έτοιμη να βγει στη σύνταξη & εξηγεί πώς τα κατάφερε

Η 11χρονη εκατομμυριούχος, Pixie Curtis, από την Αυστραλία, σχεδιάζει το πάρτι συνταξιοδότησής της για τα 12α γενέθλιά της.

Ειδικότερα, η νεαρή επιχειρηματίας αποφάσισε να αποχωρήσει από την κερδοφόρα επιχείρησή της και να επικεντρωθεί στο σχολείο.

 

Η Pixie Curtis, διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας παιχνιδιών της “Pixie’s Fidgets”, ανάρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, παρουσιάζοντας τα δώρα των καλεσμένων στο πάρτι γενεθλίων της, τα οποία περιλαμβάνουν προϊόντα για την περιποίηση της επιδερμίδας και θεραπείες για λαμπερά χείλη, αξίας άνω των 50 δολαρίων.

 

Οι τσάντες με τα δώρα που παρουσιάζει η 11χρονη εκατομμυριούχος, χορηγία της πολυτελούς αυστραλιανής μάρκας ομορφιάς MCoBeauty, περιέχουν, επίσης, ένα σετ πινέλων έξι τεμαχίων που κοστίζει 20 δολάρια, σταγόνες μαυρίσματος αξίας 16 δολαρίων, μια θεραπεία χειλιών λάμψης 2 σε 1 που κοστίζει 7 δολάρια και ένα βάλσαμο χειλιών που κοστίζει επίσης 7 δολάρια.

Η μητέρα του κοριτσιού, Roxy Jacenko, έβαλε στην κόρη της την ιδέα να κάνει το πάρτι συνταξιοδότησης, τονίζοντάς της τη σημασία του να μάθει πώς να ισορροπεί την εκπαίδευση και την επιχειρηματικότητα.

 

 

 

Η Curtis ίδρυσε την εταιρεία “Pixie’s Fidgets” με τη μητέρα της, το 2021 και ήδη βλέπει μεγάλα κέρδη στην επιχείρησή της.

Η 11χρονη εκατομμυριούχος ξεκίνησε πουλώντας φιόγκους και στη συνέχεια ξεκίνησε να πουλάει τα fidget spinner, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει πολλά εκατομμύρια δολάρια.

Η έφηβη μοιράζεται συχνά με τους 130.000 ακόλουθούς της τον εξωφρενικά ακριβό τρόπο ζωής της στο Instagram.

Σχολιάζοντας το βίντεο με τις τσάντες δώρων, οι ακόλουθοί της δεν άφησαν ασχολίαστο το γεγονός ότι σχεδίαζε πάρτι συνταξιοδότησης, υπογραμμίζοντας «Ουάου! Για τα 12α γενέθλιά μου έκανα ένα πάρτι στα McDonald’s τότε. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα».

Ένας άλλος επεσήμανε «δεν ενοχλεί κανέναν το γεγονός ότι ένα 11χρονο προωθεί συνεχώς πράγματα που είναι σχεδιασμένα για ενήλικες;;;;;», ενώ ένας άλλος σημείωσε «Ας σταματήσουμε και ας σκεφτούμε πραγματικά τι αντιπροσωπεύει αυτό για αυτή τη γενιά και ας ενθαρρύνουμε τα παιδιά μας να είναι παιδιά και όχι μηχανές μάρκετινγκ!».

 

Πόσα κερδίζει μηνιαίως η 11χρονη εκατομμυριούχος

Από το 2023, η 11χρονη εκατομμυριούχος κερδίζει περισσότερα από 133.000 δολάρια κάθε μήνα, όπως αναφέρει το nypost.com, ενώ η ίδια αποκάλυψε ότι έχει στην κατοχή της μια Mercedes Benz, αν και δεν μπορεί να την οδηγήσει ακόμα.

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΗΠΑ: Εφετείο ανακαλεί τη συμφωνία ομολογίας ενοχής με τον φερόμενο ως «εγκέφαλο» των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου

Ανακάλεσε εκ νέου σήμερα το Εφετείο της Ουάσινγκτον τη συμφωνία περί ομολογίας ενοχής του Χαλίντ Σεΐχ Μοχάμεντ, ο οποίος θεωρείται ο «εγκέφαλος» των τρομοκρατικών επιθέσεων

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο με πλαστικά στη Ριτσώνα – Μήνυμα του 112 για επικίνδυνους καπνούς

Συναγερμός έχει σημάνει από το πρωί του Σαββάτου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία λόγω φωτιάς που ξέσπασε σε εργοστάσιο στη Ριτσώνα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βαγγέλης Κακουριώτης: Απολύθηκε από τον στρατό – Το πρώτο του μήνυμα

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία και απολύθηκε σήμερα, γεγονός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω ανάρτησης στο Instagram. Ο δημοφιλής

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ΑΑΔΕ: Σφράγισμα τριών πρατηρίων για δύο χρόνια, διαπιστώθηκαν φορολογικές παραβάσεις – Έρχονται πρόστιμα έως 150.000 ευρώ

Η ΑΑΔΕ προχώρησε στη σφράγιση τριών πρατηρίων καυσίμων για δύο χρόνια, έπειτα από την ανίχνευση σοβαρών φορολογικών παραβάσεων. Ταυτόχρονα, συνεχίζεται ο έλεγχος σε δύο ακόμη

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >