AD

Παγιδευμένοι | Οι 4 νεκροί και το σατανικό σχέδιο του δολοφόνου

Ανατριχιαστικές οι εξελίξεις…

Ανατρεπτικές και γεμάτες αγωνία αναμένονται οι εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι».

Μία νέα υπόθεση δολοφονίας τεσσάρων ανθρώπων προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στον Δημήτρη και στην Άννα, θέτοντας μάλιστα τη ζωή της δικηγόρου σε μεγάλο κίνδυνο.

pagidevmenoi.ant1tv_362000506_3628600267423721_5991050664642455329_n.jpg

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξειςστον δεύτερο κύκλο τηςσειράς του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι». Στο φινάλε της πρώτης σεζόν, οι ήρωες ήταν συγκλονισμένοι από τη δολοφονία του Δημήτρη με την Άννα να βρίσκεται κατηγορούμενη. Όπως σας έχουμε αποκαλύψει ήδη, στα νέα επεισόδια θα δούμε όλα όσα προηγήθηκαν της άγριας δολοφονίας του εισαγγελέα. Σύμφωνα με το περιοδικό Mytv, την ώρα που η Άννα και ο Δημήτρης προσπαθούν να κάνουν πράξη τα όνειρά τους, ελπίζοντας πως κανείς δεν θα ξαναμπεί εμπόδιο στην ευτυχία τους, έρχονται αντιμέτωποι με μια περίεργη υπόθεση μαζικής δολοφονίας. Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας λαμβάνει ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που του λέει ότι μέσα στο πηγάδι μιας βίλας βρίσκεται ένα πτώμα. Χωρίς να χάνει χρόνο, συγκεντρώνει μια ομάδα από αστυνομικούς και μαζί με τον Δημήτρη σπεύδουν στο σημείο.

pagidevmenoi_362891113_17905739333801209_8295046246343874171_n.jpg

Εκεί, όμως, έρχονται αντιμέτωποι με ένα ακόμη μεγαλύτερο σοκ… Και αυτό γιατί οι άντρες της Αστυνομίας ανασύρουν μέσα από το πηγάδι τέσσερα πτώματα, δύο άντρες και δύο γυναίκες, που είναι καλυμμένα με λάσπες, και ένα αγόρι που χαροπαλεύει. Η μητέρα, μάλιστα, του αγοριού είναι γνωστή της Άννας και σε αυτήν είχε καταφύγει για βοήθεια όταν έχασε τα ίχνη του πριν από κάποιες ημέρες. Κι ενώ το παιδί μεταφέρεται στο νοσοκομείο, οι αστυνομικοί βρίσκουν στο πηγάδι και ένα μαχαίρι, το οποίο το στέλνουν για εξέταση αποτυπωμάτων.

petros_lagoutis_official_122157406_677487063165738_353914544758855511_n.jpg

Κι ενώ ο Δημήτρης έχει ζητήσει από την Άννα να μην ανακατεύεται στις υποθέσεις του, την επόμενη μέρα λαμβάνει ένα ανώνυμο σημείωμα από τον δολοφόνο, ο οποίος του ζητάει η δικηγόρος να αφήσει το μαχαίρι που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που του υποδεικνύει. Όταν ενημερώνει τον Σταύρο για την εξέλιξη αυτή, εκείνος του εξηγεί πως αν θέλουν να φτάσουν στα ίχνη του μανιακού δολοφόνου πρέπει να υπακούσουν στις εντολές του. Αν και αρχικά ο Δημήτρης αρνείται, βλέποντας ότι η Άννα είναι πρόθυμη να τους βοηθήσει, δέχεται, ζητώντας της να ακολουθήσει κατά γράμμα όλες τις οδηγίες του. Έτσι, ο Σταύρος, ο Ανδρέας και ο Δημήτρης με όλες τις δυνάμεις της Αστυνομίας περικυκλώνουν διακριτικά το εσωτερικό και το εξωτερικό του ξενοδοχείου.

pagidevmenoi.ant1tv_343187836_2392064920975661_5241642641745575107_n.jpg

Η Άννα, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, πηγαίνει εκεί και αφού μπαίνει στο δωμάτιο που της έχει υποδείξει ο δολοφόνος αφήνει σε ένα συρτάρι το μαχαίρι. Τότε ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο και στην άλλη άκρη της γραμμής ακούει μια αλλοιωμένη φωνή να της λέει πως αν θέλει να συναντήσει τον άνθρωπο που ευθύνεται για τις τέσσερις δολοφονίες πρέπει ολομόναχη και χωρίς να πει το παραμικρό στους υπόλοιπους αστυνομικούς να κατευθυνθεί προςτο γκαράζ του ξενοδοχείου, χρησιμοποιώντας ένα συγκεκριμένο ασανσέρ.

pagidevmenoi_362906523_17905739324801209_2951619747952957544_n.jpg

Η Άννα ακολουθεί τις οδηγίες και ο Δημήτρης, που παρακολουθεί από κάμερες όλη την επιχείρηση μέσα από ένα βαν έξω από το ξενοδοχείο, όταν Την ώρα που η Άννα μπαίνει στο ασανσέρ και πατάει το κουμπί για να κατέβει στο γκαράζ ο Δημήτρης σταματάει με το χέρι του την πόρτα και τη βγάζει γρήγορα έξω. Τότε ακούγεται ένας δυνατός κρότος και οι δυο τους συνειδητοποιούν πως ο δολοφόνος έστησε παγίδα θανάτου στην Άννα, έχοντας πειράξει τον μηχανισμό του ασανσέρ με σκοπό να τη σκοτώσει.

πηγή

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ερντογάν: Η κυβέρνηση Νετανιάχου σκοπεύει να να βυθίσει τη Μέση Ανατολή στο χάος – Το Ισραήλ δεν θα σταματήσει χωρίς κυρώσεις

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μίλησε στην έκτακτη αραβοϊσλαμική σύνοδο κορυφής που διοργανώνεται στη Ντόχα του Κατάρ μετά την επίθεση του Ισραήλ κατά μελών

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πώς να αποφύγετε ενοχλητικό περιεχόμενο στα social media και να προστατεύσετε την ψυχική σας ηρεμία

Όταν βίαια βίντεο γίνονται viral, όπως η πρόσφατη θανατηφόρα επίθεση κατά του Τσάρλι Κερκ (Charlie Kirk), μπορεί να μοιάζει αδύνατο να προστατευτεί κανείς από εικόνες

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ο Τραμπ επικρίνει την κυβερνήτρια της Νέας Υόρκης για τη στήριξή της στον «μικρούλη κομμουνιστή» υποψήφιο των Δημοκρατικών Ζοχράν Μαμντάνι

Ο Ντόναλντ Τραμπ επιτέθηκε σήμερα, Δευτέρα (15/9) στη Δημοκρατική κυβερνήτρια της Νέας Υόρκης Κάθι Χόκουλ επειδή υποστήριξε τον υποψήφιο του Δημοκρατικού Κόμματος, Ζοχράν Μαμντάνι στις

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Novartis: Ραντεβού στο Εφετείο δίνουν οι «Σαράφης» και «Κελέση» μετά την καταδίκη

Τη ενοχή των δύο πρώην προστατευομένων μαρτύρων της υπόθεσης Novartis, αποφάσισε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο, για ψευδείς καταθέσεις αλλά και ψευδή καταμήνυση. Οι Φιλίστορας Δεστεμπασίδης και Μαρία Μαραγγέλη,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Αυστραλία: Η άνοδος της στάθμης των θαλασσών θα απειλήσει 1,5 εκατομμύριο κατοίκους παράκτιων περιοχών έως το 2050

Η πρώτη Εθνική Εκτίμηση Κλιματικού Κινδύνου της Αυστραλίας προέβλεψε συχνότερους και σοβαρότερους κλιματικούς κινδύνους τα επόμενα χρόνια, όπως πλημμύρες, κυκλώνες, καύσωνες, ξηρασίες και πυρκαγιές. «Οι

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >