AD

Θρίλερ | Εκατομμυριούχος influencer βρέθηκε τεμαχισμένος μέσα σε βαλίτσα

Σε  αναρτήσεις του πριν τη δολοφονία έκανε λόγο για «μοχθηρούς ανθρώπους» που ανταποδίδουν την καλοσύνη με μίσος

Οι Αρχές εκτιμούν πως πίσω από την άγρια δολοφονία βρίσκονται τα τεράστια χρέη του θύματος

O 41χρονος Fernando Pérez Algaba, γνωστός influencer στην Ισπανία, αγνοούνταν μέχρι που το σώμα του εντοπίστηκε από παρέα παιδιών διαμελισμένο μέσα σε βαλίτσα.

Η φρικιαστική υπόθεση ήρθε στο φως αφού τα παιδιά βρήκαν μια κόκκινη βαλίτσα γεμάτη με ανθρώπινα μέλη ενώ έπαιζαν στην πόλη Ingeniero Budge, στην επαρχία Μπουένος Άιρες, την Κυριακή, ανέφερε το Jam Press.

Οι γονείς των παιδιών ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία επιθεώρησε το πακέτο και σύμφωνα με πληροφορίες βρήκαν τα πόδια και τον πήχη του θύματος, ενώ ανακάλυψαν και το χέρι του σε ένα ρέμα.

H εφημερίδα El Pais σε σχετικό ρεπορτάζ αποκάλυψε πως την Τετάρτη οι Αρχές εντόπισαν το κεφάλι και τον κορμό του θύματος.

Ο τρόπος που έχει ακρωτηριαστεί η σορός του Algaba δείχνει πως πρόκειται για δουλειά επαγγελματία. Εν τω μεταξύ, η νεκροψία που ακολούθησε αποκάλυψε ότι το θύμα είχε πυροβοληθεί τρεις φορές πριν από τον τεμαχισμό.

Η αστυνομία αναγνώρισε τον Algaba από τα δακτυλικά του αποτυπώματα και επίσης από τα διακριτικά τατουάζ σε διάφορα σημεία του σώματος. Ο influencer είχε κηρυχθεί αγνοούμενος από την περασμένη Τρίτη.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >