AD

Ανατριχιαστικό βίντεο με 2χρονο που περιγράφει την δολοφονία του μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης

Δεν έχει όριο η αρρωστημένη χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης

 

Το ανατριχιαστικό βίντεο κυκλοφόρησε στο Tik Tok προκαλώντας την οργή της μητέρας του
Ο James Bulger ήταν μόλις 2 ετών όταν έπεσε θύμα μιας άγριας δολοφονίας το 1993, με δράστες δύο δεκάχρονα αγόρια.

Ο Ρόμπερτ Τόμσον και ο Τζον Βέναμπλς παρά το νεαρό της ηλικίας τους έμειναν στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου ως δύο στυγεροί δολοφόνοι.

Σήμερα, 30 χρόνια μετά έρχεται στο φως ένα βίντεο, «πέρα για πέρα άρρωστο», στο οποίο βλέπουμε τον James να περιγράφει με λεπτομέρειες τη δολοφονία του, χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη.

Η σχετική ανάρτηση του Tik Tok προκάλεσε την οργή της μητέρας του αδικοχαμένου παιδιού, Denise Fergus η οποία παρακάλεσε την πλατφόρμα να την κατεβάσει.

Η εξοργισμένη μητέρα χαρακτήρισε το βίντεο «αηδιαστικό». «Φέρνει πίσω στη ζωή ένα νεκρό παιδί. Είναι πέρα ​​για πέρα ​​άρρωστο» δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στην Mirror.

Όπως εξήγησε, όταν η ύπαρξη του βίντεο έπεσε στην αντίληψή τους, ο σύζυγός της ζήτησε από έναν παραγωγό στις Φιλιππίνες να αφαιρέσει από την πλατφόρμα το βίντεο.

bulger
O Τζέιμς Μπαλτζερ

Η απάντηση που έλαβε ήταν η εξής: «Η πρόθεσή μας δεν ήταν να προσβάλλουμε κανέναν. Ο λόγος που φτιάχνουμε αυτά τα βίντεο είναι για να διασφαλίσουμε ότι τέτοια περιστατικά δεν θα συμβούν ξανά ποτέ σε κανέναν». Ο παραγωγός πρόσθεσε ότι τα βίντεο αυτού του είδους συμβάλλουν στην ευαισθητοποίηση του κοινού και κάλεσε τον κόσμο να συνεχίσει να υποστηρίζει τη σελίδα του.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

3 πρώην – και νυν- μεγαλόσχημοι στο στόχαστρο των διεθνών αρχών

Η Ιντερπόλ έχει στείλει σήμα στις αρχές σχετικά με τη διερεύνηση εταιρικού σχήματος στο οποίο μετέχουν τραπεζίτες, εφοπλιστές και επιχειρηματίες και το οποίο είχε συμμετοχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Kamala Harris | Ίσως είμαι η πρώτη γυναίκα σε αυτή τη θέση, αλλά δεν θα είμαι η τελευταία.

Η Καμάλα Χάρις είναι μια πρωτοπόρος πολιτική ηγέτης που συμβολίζει την ποικιλομορφία και την ενδυνάμωση, αποτελώντας πρότυπο για τις επόμενες γενιές μέσω της αφοσίωσής της στην κοινωνική δικαιοσύνη και την ισότητα.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

H μέρα που γεννήθηκε το πρώτο μωρό του«δοκιμαστικού σωλήνα»

Στις 25 Ιουλίου 1978, η Louise Joy Brown, το πρώτο μωρό στον κόσμο που συλλαμβάνεται μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης (IVF) δίνοντας ελπίδα σε εκατομμύρια γυναίκες σε όλον τον κόσμο που επιθυμούσαν να αποκτήσουν ένα παιδί.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >