AD

Ο εφιάλτης που έζησε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος | «Η σύζυγός μου, μου έμεινε στα χέρια δύο φορές»

Έζησε δύσκολες στιγμές…

 

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος σε συνέντευξή του, μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε τον πρώτο καιρό με την μεγάλη αναγνωρισιμότητα, ιδιαίτερα μετά τη συμμετοχή του στα «Εγκλήματα», αλλά και για την έκρηξη στη Συγγρού, απέναντι από το σπίτι του.

Πως διαχειρίστηκε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος τη δημοσιότητα

 

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «στην αρχή είχα μια μεγάλη χαρά όταν με αναγνώριζε ο κόσμος, αυτό μετά άρχισε λίγο να γίνεται ενοχλητικό, συνειδητοποίησα ότι αυτό θα συνεχιστεί, θα βγαίνω έξω από το σπίτι μου και θα έχω όλο αυτό. Εκεί σκέφτηκα ότι από εδώ και πέρα δεν θα μπορώ να έχω προσωπική ζωή. Στην αρχή κλείστηκα περισσότερο στο σπίτι, μετά έλεγα πρέπει να ζήσεις και κατάλαβα πως λειτουργεί η δημοσιότητα».

Και πρόσθεσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος «από τα “Εγκλήματα” και μετά, ζω σε ένα άλλο σύμπαν. Σε ένα σύμπαν που περπατάω στα πεζοδρόμια κι έρχονται οι άνθρωποι από απέναντι και χαμογελάνε. Λατρεύω ότι έρχονται και μου λένε ότι με παρακολουθούν και με ακολουθούν ότι και να κάνω. Δεν έχει σημασία αν είναι θέατρο ή τηλεόραση. Νιώθω ότι το βραβείο που έχω πάρει είναι πολύ σημαντικό και είναι από τον κόσμο».

 

Η σύζυγος του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου του έμεινε στα χέρια δύο φορές

Όσον αφορά το σοκ που είχε βιώσει, πριν από έναμισι χρόνο, όταν σημειώθηκε μια μεγάλη έκρηξη στη Λεωφόρο Συγγρού, όπου απέναντι βρισκόταν το σπίτι του με τη σύζυγό του, Λίνα Πρίντζου, επεσήμανε «ήταν μεγάλο σοκ. Κοιμόμασταν και από το ωστικό κύμα της έκρηξης ξερίζωσε την μπαλκονόπορτα και την έριξε πάνω στο κρεβάτι μας. Όλοι οι ειδικοί που ήρθανε, πήραν καταθέσεις είπαν ότι ήμασταν πολύ τυχεροί, σκεφτείτε ότι έφτασε μέχρι το μουσείο της Ακρόπολης, σπάσανε τζάμια, ήταν αδιανόητο όλο αυτό. Δεν προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα. Η Λίνα έκανε λίγο καιρό να συνέλθει γιατί έχει και έναν φόβο με τους σεισμούς, οπότε ενώ εγώ λειτούργησα πολύ λογικά, η Λίνα από την άλλη μου έμεινε στα χέρια μου δύο φορές».

 

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Novartis: Ψεύδονταν συνειδητά οι προστατευόμενοι μάρτυρες για να πλήξουν τον Γιάννη Στουρνάρα, δήλωσε η σύζυγός του

«Πυρά» στους προστατευόμενους μάρτυρες “Μαξίμου Σαράφη” και “Αικατερίνης Κελέση”, για τις καταθέσεις τους στην υπόθεση της Novartis, εξαπέλυσε η σύζυγος του κεντρικού τραπεζίτη, Λίνα Νικολοπούλου,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Έρευνα στην Ιταλία για όσους έκαναν «τουρισμό ελεύθερων σκοπευτών» και πυροβολούσαν αμάχους στο Σαράγεβο

Επί πληρωμή έκαναν «τουρισμό ελεύθερων σκοπευτών» με ζωντανούς στόχους τους αμάχους στο Σαράγεβο στην πολιορκία της πόλης πριν από τρεις δεκαετίες. Όσα από τα θύματά

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γλυκερία: «Εγώ είμαι αυτή που είμαι, από το χώρο μου δεν με στήριξαν, αλλά ούτε κι αυτό με ενδιαφέρει»

Η Γλυκερία βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno». Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τη ζωή της, τους στόχους της, ενώ απάντησε και για τα αρνητικά

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εικόνες βγαλμένες από ταινία τρόμου στο Μπουένος Άιρες: Μαύρα σύννεφα κρύβουν τον ορίζοντα και σκεπάζουν όλη την πόλη

Ένα ισχυρό μέτωπο καταιγίδας σάρωσε την επαρχία του Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, φέρνοντας ισχυρούς ανέμους με πολύ δυνατές ριπές που προκάλεσαν ζημιές στις υποδομές και

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μπίλι Μπομπ Θόρντον για την Αντζελίνα Τζολί: «Ήταν μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου»

Σε μια ειλικρινή και αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Rolling Stone, ο Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης και μουσικός Μπίλι Μπομπ Θόρντον μίλησε με ιδιαίτερη ζεστασιά για την

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γέρακας: Σύλληψη μοτοσικλετιστή που έτρεχε με 205 χλμ στη λεωφόρο Μαραθώνος

Αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής προχώρησαν στη σύλληψη 30χρονου ημεδαπού, ο οποίος εντοπίστηκε βραδινές ώρες χθες (17-11-2025)

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >