AD

Μόνικα Μπελούτσι και Τίνα Κούνακεϊ -Η μοναδική φορά που συναντήθηκαν δημοσίως οι δύο πρώην του Βενσάν Κασέλ

Πρώην και οι δύο του Βενσάν Κασέλ, μητέρες των παιδιών του, μέχρι πρόσφατα δεν είχε τύχει ποτέ να βρεθούν στον ίδιο χώρο δημοσίως.

 

(στην φωτό εξωφύλλου η Τίνα Κούνακεϊ με την Αντέλ Εξαρχόπουλος)

Ο λόγος για την Μόνικα Μπελούτσι και την Τίνα Κιουνακέι. Η Τίνα Κιουνακέι ήταν η νεαρή που διαδέχθηκε την Μόνικα Μπελούτσι στο πλευρό του Βενσάν Κασέλ. Ενας χωρισμός που είχε προκαλέσει σοκ τότε και ένας όμορφος γάμος που ακολούθησε και έληξε άδοξα και ξαφνικά.

Και μπορεί όλα αυτά τα χρόνια να μην είχαν συναντηθεί δημοσίως οι δύο γυναίκες αλλά αυτό συνέβη πρόσφατα -πριν από περίπου ένα μήνα, στην επίδειξη μόδας του Γάλλου σχεδιαστή Jacquemus.

Ο διάσημος σχεδιαστής παρουσίασε την κολεξιόν του για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 στους κήπους των Βερσαλλιών, με τους καλεσμένους του να παρακολουθούν την επίδειξη σε βάρκες μέσα στο κανάλι, προκαλώντας τότε μεγάλη εντύπωση.

Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ στην επίδειξη
Την επίδειξη με θέμα «Le Chouchou» (που σημαίνει αγάπη στα γαλλικά), παρακολούθησαν διάσημα ονόματα, όπως η Εύα Λονγκόρια, ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ, η Λετίθια Κάστα, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι και η Αντέλ Εξαρχόπουλος.

Μεταξύ άλλων όμως, ήταν και οι δύο πρώην σύζυγοι του Βενσάν Κασέλ: Η Μόνικα Μπελούτσι και η Τίνα Κούνακεϊ.

Οι δύο γυναίκες εμφανίστηκαν, φυσικά, χωριστά στην επίδειξη μόδας. Η Μόνικα Μπελούτσι έδωσε το παρών για να καμαρώσει την κόρη της, Ντέβα, που έχει αποκτήσει με τον Βενσάν Κασέλ, να κάνει το ντεμπούτο της στην πασαρέλα.

Η διάσημη Ιταλίδα ηθοποιός φορώντας ένα καφέ σύνολο, παρακολούθησε την επίδειξη σε μια βάρκα μόνη της.Αντιθέτως, η Τίνα Κούνακεϊ, ήταν μέσα στην τρελή χαρά, ντυμένη με λιγοστά λευκά ρούχα και κατέφθασε με την Αντέλ Εξαρχόπουλος, με την οποία μάλιστα παρακολούθησε την επίδειξη σε μια άλλη βάρκα.

Οι δύο κυρίες δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα ούτε βλέμμα. Τουλάχιστον μπροστά στις κάμερες.

H κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ, Ντέβα

H κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ, Ντέβα

Η στιγμή που η Τίνα Κούνακεϊ περνά πίσω από τη Μόνικα Μπελούτσι

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

3 πρώην – και νυν- μεγαλόσχημοι στο στόχαστρο των διεθνών αρχών

Η Ιντερπόλ έχει στείλει σήμα στις αρχές σχετικά με τη διερεύνηση εταιρικού σχήματος στο οποίο μετέχουν τραπεζίτες, εφοπλιστές και επιχειρηματίες και το οποίο είχε συμμετοχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >