AD

Ζευγάρι υιοθέτησε «παιδί» που αποδείχθηκε ότι ήταν 22χρονη

Ισχυρίζονται ότι προσπάθησε να τους σκοτώσει

 

Ένα νέο ντοκιμαντέρ γυρίζεται για ένα ζευγάρι που υιοθέτησε ένα «6χρονο ορφανό από την Ουκρανία» που αποδείχθηκε ότι ήταν μια 22χρονη που προσπάθησε να τους σκοτώσει.

Η Natalia Grace υποτίθεται ότι είχε ένα μικρό παιδί με μια σπάνια διαταραχή της ανάπτυξης των οστών, το οποίο η Kristine και ο Michael Barnett υιοθέτησαν το 2010.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η Ναταλία ήταν – στην πραγματικότητα – μια 22χρονη κοινωνιοπαθής που προφανώς έκανε αρκετές απόπειρες να σκοτώσει το ζευγάρι.

Η δυναμική της ευτυχισμένης οικογένειας άλλαξε όταν οι Barnetts ισχυρίστηκαν αργότερα ότι η Natalia ήταν πραγματικά μια ενήλικη που προσπαθούσε να βλάψει την οικογένειά τους. Αφού η οικογένεια εγκατέλειψε τη Natalia σε ένα διαμέρισμα στο Layfette της Ιντιάνα, το 2013, οι αρχές άσκησαν «κατηγορίες παραμέλησης» στο ζευγάρι.

«Όλοι μας κακοποίησαν», φωνάζει ο Michael στο τρέιλερ για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ. «Προσπάθησε να δηλητηριάσει και να σκοτώσει τη γυναίκα μου! Και ένα βράδυ, άνοιξα τα μάτια μου και η Ναταλία στέκεται στα πόδια του κρεβατιού με ένα μαχαίρι στο χέρι!».

«Σίγουρα δεν ένιωθα ασφαλής κοντά της», είπε επίσης ο γιος τους Jake.

Η μαμά είπε στη Daily Mail το 2019: «Έκανε δηλώσεις και ζωγράφιζε λέγοντας ότι ήθελε να σκοτώσει μέλη της οικογένειας, να τα τυλίξει σε μια κουβέρτα και να τα βάλει στην πίσω αυλή. Tην είδα να βάζει χημικά, χλωρίνη στον καφέ μου και τη ρώτησα, “τι κάνεις;” Είπε, «Προσπαθώ να σε δηλητηριάσω».

Η Kristine είπε: «Η Natalia ήταν γυναίκα. Είχε περιόδους. Είχε ενήλικα δόντια. Δεν μεγάλωσε ποτέ ούτε ένα εκατοστό, κάτι που θα συνέβαινε ακόμα και με ένα παιδί με νανισμό! Όλοι οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι έπασχε από μια σοβαρή ψυχολογική ασθένεια που έχουν μόνο σε ενήλικες».

 

πηγή

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >