AD

Μητσοτάκης για Πατούλη και Νίκα | Ευχαριστώ όσους δεν στηρίξαμε, το αντιμετώπισαν με αξιοπρέπεια

Ο πρωθυπουργός μίλησε στην παρουσίαση της υποψηφιότητας του Αλκιβιάδη Στεφανή για την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Σαφή μηνύματα προς στελέχη της Νέας Δημοκρατίας τα οποία όντες περιφερειάρχες δεν στηρίχθηκαν για να διεκδικήσουν μία δεύτερη θητεία, όπως οι κ.κ. Πατούλης και Νίκας, έστειλε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στην επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητας του Αλκιβιάδη Στεφανή για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Συγκεκριμένα κατά την ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης, δίχως να τους κατονομάσει αναφέρθηκε στην περίπτωση του περιφερειάρχη Αττικής και αυτού της Πελοποννήσου. Όπως είπε «θέλω να ευχαριστήσω όσους περιφερειάρχες δεν στηρίξαμε» συμπληρώνοντας πως ο ίδιος εξαίρει τον τρόπο με τον οποίο οι ίδιοι αντιμετώπισαν την επιλογή του κόμματος.

Σημειώνεται πως ο κ. Πατούλης μετά και την δημοσιοποίηση του ζεϊμπέκικου που χόρεψε στο Ζάππειο, δεν στηρίχθηκε από τη ΝΔ η οποία επέλεξε τον Νίκο Χαρδαλιά προκειμένου να τον ρίξει στη μάχη για τη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας. Μάλιστα σήμερα ο κ. Πατούλης ανακοίνωσε πως δεν θα διεκδικήσει ως ανεξάρτητος νέα θητεία αλλά θα σεβαστεί την επιλογή του κόμματος.. Επίσης ο κ. Παναγιώτης Νίκας δεν επελέγη για να διεκδικήσει μία δεύτερη θητεία, αλλά στην θέση του το κυβερνών κόμμα στηρίζει τον Δημήτρη Πτωχό.

Εκδήλωση για την υποψηφιότητα του Αλκιβιάδη Στεφανή για τη θέση του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου
«Ο στρατηγός Αλκιβιάδης Στεφανής είναι η καλύτερη υποψηφιότητα για να είναι ο επόμενος περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου. Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση» τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας απόψε στη Μυτιλήνη στην παρουσίαση της υποψηφιότητας του πρώην αρχηγού ΓΕΣ , πρώην υφυπουργού ‘Αμυνας και υπηρεσιακού υπουργού Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή για την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Ο πρωθυπουργός είπε ότι στο πρόσωπο του κ.Στεφανή συναντώνται τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για το ρόλο του περιφερειάρχη, και τόνισε ότι είναι «εργατικός, πειθαρχημένος έχει γνώση και διοικητική εμπειρία».

Ο κ.Μητσοτάκης εξήρε την εμπειρία του πρώην αρχηγού ΓΕΣ και -όπως είπε- την έφεσή του στην ομαδική δουλειά, προσθέτοντας ότι «δεν δίστασε να φέρει σε πέρας δύσκολες αποστολές με ευπρέπεια και διακριτικότητα».

«Δίνουμε βαρύτητα στις περιφερειακές εκλογές γιατί θεωρούμε τους περιφερειάρχες συνεργάτες της κυβέρνησης. Είναι σημαντικό να έχουμε περιφερειάρχες που ενστερνίζονται το όραμα μας για τον τόπο» είπε ο κ.Μητσοτάκης, και προσέθεσε ότι δεν επιθυμεί να αποκομίσει κομματικά οφέλη από τις περιφερειακές και αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Εξάλλου πήραμε υψηλότερο ποσοστό απ ότι το 2019, έχουμε νωπή ισχυρή εντολή και δεν χρειαζόμαστε επιβεβαίωση της εντολής αυτής» είπε ο κ.Μητσοτάκης.

Τόνισε επίσης ότι η κυβέρνηση αντιμετώπισε το μεταναστευτικό με αποτελεσματικότητα ώστε σήμερα να μην αποτελεί πρόβλημα για τα νησιά του βορείου Αιγαίου και συμπλήρωσε:

«Προσωπικά αισθάνομαι άνετα με την επιλογή του Αλκιβιάδη Στεφανή και θα έχει την στήριξη του κόμματος. Θεωρώ ότι είναι η σωστή επιλογή για το βόρειο Αιγαίο».

Από την πλευρά του ο κ. Στεφανής ευχαρίστησε τον κ.Μητσοτάκη για την επιλογή και την στήριξη του, προσθέτοντας ότι ο ίδιος γνωρίζει να δίνει λύσεις και γνωρίζει να παίρνει αποφάσεις, καθώς και το τι πρέπει να κάνει για να γίνει καλύτερη η ζωή των συμπολιτών του. «Προσέρχομαι στον αγώνα με στόχο να δώσω και όχι να πάρω» είπε ο κ.Στεφανής.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κώστας Τσουρός για Αλέξη Γεωργούλη: «Ήταν μια διαμάχη που δεν έχει ξανασυμβεί μεταξύ εμού και κάποιου άλλου»

Την πρώην συνεργάτιδα του, Ναταλία Γερμανού συνάντησε ο Κώστας Τσουρός το μεσημέρι της Κυριακής προκειμένου να έχουν μια εφ’ όλης ύλης κουβέντα στο “Καλύτερα δε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ο Χακάν Φιντάν συγκαλεί συνάντηση ισλαμικών χωρών για τη Γάζα στην Κωνσταντινούπολη

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν, θα υποδεχθεί στις 3 Νοεμβρίου, στην Κωνσταντινούπολη, διεθνή συνάντηση αφιερωμένη στις εξελίξεις στη Γάζα, σύμφωνα με τουρκικές διπλωματικές

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μήνας ρεκόρ για τα πολύτιμα μέταλλα ο Οκτώβριος – Τι οδήγησε σε ιστορικά υψηλά τον χρυσό, το ασήμι και την πλατίνα

Ο Οκτώβριος ήταν ο μήνας των ρεκόρ στις τιμές των πολύτιμων μετάλλων. Εκτός από τον χρυσό, που η τιμή του σκαρφάλωσε έως τα 4.355 δολάρια

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ναταλία Γερμανού για Βίσση – Βανδή: «Θέλω πάρα πολλά χρόνια να το πω και ήρθε η ώρα να το πω»

Ένα αποκαλυπτικό σχόλιο έκανε η Ναταλία Γερμανού για την μακρόχρονη κόντρα ανάμεσα στην Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή, που μονοπώλησε την ελληνική showbiz τις

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γερμανία: Σύλληψη 22χρονου Σύρου για τον σχεδιασμό επίθεσης αυτοκτονίας

Στη σύλληψη ενός 22χρονου Σύρου ως ύποπτο για τον σχεδιασμό τρομοκρατικής επίθεσης, προχώρησε η ειδική αστυνομική μονάδα στο Βερολίνο. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Εισαγγελίας Βερολίνου,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >