AD

Xάρι και Μέγκαν εναντίον Νταίηβιντ Και Βικτόριας Μπέκαμ

Οι Σάσεξ είναι έξαλλοι με τους Μπέκαμ επειδή τους κουτσομπολεύουν

 

Όταν ακόμα η Μέγκαν Μαρκλ εργαζόταν ως ηθοποιός, μιλούσε συχνά για τους ανθρώπους με τους οποίους τη συνδέει βαθιά φιλία. Ανάμεσα σε εκείνους ήταν και οι Ντέιβιντ Μπέκαμ με τη σύζυγό του.

Οι τέσσερίς τους διατηρούσαν πολύ φιλικές σχέσεις για χρόνια, ενώ μάλιστα, οι Μπέκαμ ήταν καλεσμένοι στον γάμο της Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι το 2018.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη Daily Mail, η φιλία τους έχει τελειώσει οριστικά, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και τη σύζυγό του, να «είναι έξαλλοι με το πριγκιπικό ζευγάρι».

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ δεν ήταν καλεσμένοι στον γάμο του γιου των Μπέκαμ, Μπρούκλιν, με τη Νίκολα Πελτζ τον Απρίλιο του 2022.

Στα πιο πρόσφατα νέα, πριν λίγες μέρες η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι δεν ήταν ανάμεσα στις διασημότητες ποτυ πήγαν να παρακολουθήσουν την ομάδα του Μπέκαμ, όπως η Κιμ Καρντάσιαν και η Σερένα Ουίλιαμς, Ίντερ Μαϊάμι.

Ο λόγος που έδωσαν τέλος στις φιλικές σχέσεις τους, είναι σύμφωνα με πηγή του ίδιου πρακτορείου ειδήσεων, ότι το πριγκιπικό ζεύγος είναι έξαλλο με τους άλλοτε φίλους τους, επειδή υποψιάζονται πως ευθύνονται για τη διαρροή πληροφοριών στον Τύπο, που οι Μέγκαν και Χάρι δεν ήθελαν να μαθευτούν.

Προσπάθησαν να λύσουν τις διαφορές τους σε ένα τεταμένο τηλεφώνημα, αλλά δεν τα κατάφεραν και διέλυσαν τη φιλία τους. «Οποιαδήποτε συμφιλίωση τώρα είναι τόσο απίθανη» τόνισε η ίδια πηγή.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κώστας Τσουρός: Απρόσμενη ατάκα στους συνεργάτες του – «Είστε και οι τέσσερις εδώ σήμερα, πολύ καλά πάμε»

Μια ιδιαίτερη ατάκα «έριξε» ο Κώστας Τσουρός στους συνεργάτες του στην έναρξη της σημερινής εκπομπής, μία μέρα μετά τις αποχωρήσεις των Λεμπιδάκη – Σαμαρτζή, αλλά

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γερμανία: Στα δικαστήρια προσέφυγαν Παλαιστίνιοι ζητώντας από το Βερολίνο να σταματήσει τις πωλήσεις όπλων στο Ισραήλ

Δύο προσφυγές στη Γερμανία κατέθεσαν δύο Παλαιστίνιοι πρόσφυγες ζητώντας από τη χώρα να σταματήσει τις εξαγωγές όπλων στο Ισραήλ, με το αρμόδιο δικαστήριο του Βερολίνου

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Θεοδωρικάκος στο ΕΡΤnews: Στις 26 Νοεμβρίου ψηφίζεται η Νέα Ανεξάρτητη Αρχή του Καταναλωτή

Στην ίδρυση και λειτουργία της Ανεξάρτητης Αρχής Προστασίας του Καταναλωτή και Εποπτείας της Αγοράς αναφέρθηκε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, στη διάρκεια συνέντευξης στο ΕΡΤnews

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Άντζελα Δημητρίου: «Με τον Λευτέρη Πανταζή περνάμε τέλεια, δεν υπάρχει έρωτας, υπάρχει συνεργασία»

Η Άντζελα Δημητρίου έκανε μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της στην επίδειξη μόδας του Πάρη Βαλταδόρου, στο πλαίσιο του 37ου Athens Fashion Week. Η

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Ουδέν σχόλιον για τη Σοφία Μουτίδου και τον Απόστολο Γκλέτσο»

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες για το επεισόδιο που σημειώθηκε στην εκπομπή Real View με τη Σοφία Μουτίδου και τον

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >