AD

`Έτσι θα διώξεις τα ανεπιθύμητα `ψωμάκια`

Ήξερες ότι τα λεγόμενα “ψωμάκια” δεν είναι κάποιο έξτρα λίπος στην περιοχή των γλουτών, αλλά πρόκειται για το σημείο που ενώνεται το πίσω μέρος του μηρού με το γλουτό σου; Δηλαδή, όταν λέμε “έχω ψωμάκια”, ουσιαστικά αναφερόμαστε στην περιοχή εκείνη που μόλις ανέφερα, η οποία απλώς δεν έχει γυμναστεί αρκετά και δημιουργείται αυτήν η αίσθηση του επιπλέον λίπους.

Όπως και να ‘χει, ξέρω πόσο ανεπιθύμητα μπορεί να σου είναι! Η λύση; Να δυναμώσουν οι μύες που βρίσκονται κάτω από το σωματικό λίπος σε αυτή την περιοχή, κάτι που μπορείς να κάνεις και μόνη στο σπίτι σου!

Με αυτές τις 4 ασκήσεις θα χάσεις τα “ψωμάκια”!

1. Άσκηση σε ξαπλωτή θέση για τους γλουτούς

άσκηση για γλουτούς στο έδαφος ξαπλωμένη

IFrame

Ξάπλωσε στο πλάι με τα γόνατα λυγισμένα σε γωνία 45 μοιρών, με το αριστερό πόδι επάνω στο δεξί ευθυγραμμίζοντας  γόνατα και αστραγάλους. Ενεργοποιώντας τον κορμό σου και κρατώντας ενωμένους τους αστραγάλους, άνοιξε αργά το αριστερό γόνατο προς τα πάνω. Βεβαιώσου πως κρατάς ενεργοποιημένο τον κορμό και τους γλουτούς σου. Μπορείς αν θέλεις να δέσεις μία ζώνη αντίστασης γύρω από τα πόδια ελαφρώς επάνω από τα γόνατα για έξτρα challenge. Επανάλαβε 12 με 15 φορές από κάθε πλευρά.

 

 

ediva.gr

IFrame

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

MI6 και CIA: Οι πόλεμοι σε Ισραήλ και Ουκρανία απειλούν την παγκόσμια τάξη – Μεγαλύτερη πρόκληση η άνοδος της Κίνας

Τον κώδωνα του κινδύνου για τη διεθνή τάξη πραγμάτων, η οποία εκτιμούν ότι αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη απειλή από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου, κρούουν οι επικεφαλής

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια Σοκάρει η κατάθεση της νύφης του Ντομινίκ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

CNN | Βίντεο δείχνει Ουκρανούς στρατιώτες να εκτελούνται μετά την παράδοσή τους στους Ρώσους

Αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των εκτελέσεων Ουκρανών στρατιωτών από τους Ρώσους εισβολείς, λίγο μετά την παράδοσή τους, σύμφωνα με το CNN, το οποίο, μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα ένα σχετικό βίντεο από το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μιχάλης Κατρίνης | Τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή δεν αγοράζονται και είναι ανεκτίμητα

Συνέντευξη με τον Μιχάλης Κατρίνης, ο οποίος με μια πορεία γεμάτη προκλήσεις και αποφασιστικότητα, εκπροσωπεί τη νέα γενιά πολιτικών που επιδιώκουν την ανασύνταξη και αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ, με στόχο να το επαναφέρει στον κεντρικό ρόλο της πολιτικής σκηνής της Ελλάδας.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μπεν Άφλεκ | Αρνείται ότι βγαίνει με την Κικ Κένεντι επειδή φοβάται ότι θα επηρεάσει το διαζύγιό του από τη Λόπεζ

Ο Μπεν Άφλεκ προσπαθεί απεγνωσμένα να «σβήσει» την Κικ Κένεντι από τη ζωή του, επειδή φοβάται ότι η σχέση τους θα επηρεάσει αρνητικά το διαζύγιό του με την Τζένιφερ Λόπεζ.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >