AD

Ληστεία στο κοσμηματοπωλείο Piaget | Έφυγαν με λεία 15 εκ. ευρω

Τρεις ληστές εισέβαλαν στο γνωστό κοσμηματοπωλείο Piaget στο Παρίσι και σήκωσαν υπό την απειλή όπλου κοσμήματα αξίας 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Η ληστεία στο Piaget, στο δεύτερο διαμέρισμα του Παρισιού, έγινε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (1/8) και ενώ μέσα στο κοσμηματοπωλείο βρίσκονταν πελάτες. Μάλιστα, οι δράστες δεν δίστασαν να απειλήσουν τους υπαλλήλους για να κλέψουν τα κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Οι ληστές ήταν τρεις, «δύο άνδρες με κοστούμια και μια γυναίκα με φόρεμα», δήλωσε αστυνομική πηγή.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

«Όλοι στο πίσω μέρος του καταστήματος έπεσαν στο έδαφος και στη συνέχεια οι ληστές ανάγκασαν ένα μέλος του προσωπικού να ανοίξει τις βιτρίνες και ένα μπαούλο όπου φυλάσσονται μερικά από τα πιο ακριβά κομμάτια. Μόλις πήραν αρκετά κοσμήματα, οι ληστές διέφυγαν με τα πόδια και στη συνέχεια πιθανόν να επιβιβάστηκαν σε δίκυκλα σε κοντινή απόσταση» είπε πηγή που επικαλείται η Daily Mai.

piaget-paris

Σύμφωνα με πληροφορίες κανείς δεν τραυματίστηκε ενώ η αξία των αντικειμένων που αφαιρέθηκαν εκτιμάται περίπου σε «10 με 15 εκατομμύρια ευρώ».  Η εισαγγελία του Παρισιού διεξάγει έρευνα για «ένοπλη ληστεία από συμμορία» και «απαγωγή».

Η Piaget, η ελβετική εταιρεία κατασκευής πολυτελών ρολογιών και κοσμημάτων, ιδρύθηκε το 1874 από τον Georges Piaget στο χωριό La Côte-aux-Fées, στα βουνά Jura. Τα ρολόγια της, καθώς και άλλα είδη πολυτελείας, έχουν τιμές που μπορεί να φτάσουν αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Είναι θυγατρική του ομίλου Richemont, στον οποίο ανήκουν επίσης πολλές άλλες εταιρείες ειδών πολυτελείας, όπως οι Cartier, Baume and Mercier, Chloe και Van Cleef and Arpels.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >