AD

Ο αδερφός μου είναι 28 και η κοπέλα του 55. Οι γονείς μου κάθε μέρα κλαίνε

Αντιμετωπίζουμε οικογενειακώς ένα σοβαρό πρόβλημα με τον αδερφό μου .

Ο αδερφός μου είναι ένα πολύ ομορφο και εργατικο παιδί με πολλούς φίλους ιδιαίτερα αγαπητό ,ολοι έχουν να πουν τα καλύτερα όπως και γώ που είναι αίμα μου .

Είχε σχεσεις με διαφορά κορίτσια ομως πριν από ένα χρόνο άρχισε να απομακρύνεται από το σπίτι και πήγε να μείνει στο σπίτι της κοπέλας του !

Χαρήκαμε παρά πολύ ε‘μείς είναι 28 και του είπαμε να την γνωρίσουμε αυτός μας απάντησε πως δεν είναι η ώρα ακόμα αλλά θα γίνει και αυτό και πριν από 10 μέρες ενω ήρθε για να μας δει μας είπε πως θέλει να γνωρίσουμε την κοπέλα του.

Εντωμεταξύ έχει εξαφανιστεί από τα social media που ήταν όλη την ώρα μεσα λέμε θα χει βρει καμμία θεά και δεν θέλει να τον ματιάσουνε .

Οι γονείς μου το τι χαρές εκαναν δεν λέγεται μέχρι που έρχεται Κυριακή και μπαίνει μέσα με την κοπέλα του!τι να δούμε !!!
μια γυναίκα στα 55 γερασμένη, που και αυτή αισθανόταν άσχημα που ήρθε εκεί και όλοι ήμασταν σε αμηχανία .

Η μάνα μου είναι 49 ο πατέρας μου 52 και οι δυο να κλαίνε μόλις έφυγε με την κοπέλα του το αγορι μου που ήταν εκεί να γελάει και να μην μπορεί να σταματήσει .

Παίρνουμε τον κολλητό του και μας λέει πως είναι μια γυναίκα με γιο 33 χωρισμένη και πως την γνώρισαν μέσω του γιου της που ήταν δικός τους φίλος ! Επίσης μας λέει να κάνουμε υπομονή και πως θα του περάσει .

Οι γονείς μου κάθε μέρα κλαινε σαν μωρά παιδιά κάθονται καπνίζουνε και μιλάνε μόνο γιαυτο το θέμα ,εγώ πάλι στεναχωριέμαι πολύ δεν θέλω να το πιστέψω μου φαίνεται πως θέλει ψυχίατρο γιατί αυτό είναι γεροντολαγνεια δεν είναι νορμαλ να την βρισκεις με σιτεμενες .

Τι να κάνουμε ; Του είπαμε είναι δυνατόν αυτή είναι πιο μεγάλη από την μαμά και μας είπε είναι δικιά μου η ζωή και οτι θέλω κάνω . Σας απαγορεύω .
Χάνω τους γονείς μου θα βγάλουν καρκίνο αυτο λενε κάθε μερα .

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπλόκο Βελγίου στο σχέδιο απόδοσης ρωσικών κεφαλαίων στην Ουκρανία – Η Μόσχα απειλεί με «σοβαρά αντίποινα»

Η ένταση γύρω από τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία που κατέχονται στο Βέλγιο κλιμακώνεται, καθώς η Μόσχα εντείνει τις απειλές κατά των Βρυξελλών και ηΕυρωπαϊκή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Λάμψη Χόλιγουντ στο Βατικανό: O Πάπας συναντήθηκε με Μπελούτσι, Μπλάνσετ κι άλλους σταρς – «Η εποχή μας σας χρειάζεται»

Ο Πάπας Λέων ο ΙΔ’ έκανε δεκτούς, το Σάββατο (15/11) στο Βατικανό, ηθοποιούς, σκηνοθέτες και σεναριογράφους από όλο τον κόσμο, προβάλλοντας μια διαφορετική εικόνα του

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γρηγόρης Γκουντάρας και Ναταλί Κακκαβά έκαναν πρεμιέρα στο «Εδώ Tv» – «Δεν κατάφερες να με ξεφορτωθείς τηλεοπτικά»

Για πρώτη φορά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ήρθαν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα με το νέο “Εδώ Tv” στο πρόγραμμα του OPEN, το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Global Firepower: Οι ισχυρότεροι στρατοί στον κόσμο για το 2025 – Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα

Την ετήσια έκθεσή του, για την κατάταξη των ισχυρότερων στρατών στον κόσμο, δημοσίευσε ο ιστότοπος GlobalFirepower.com. Σύμφωνα με την έκθεση του 2025, στις τρεις πρώτες

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >