AD

Ο λόγος που οι άνθρωποι κλείνουν τα μάτια τους όταν φιλιούνται

Γιατί άραγε συμβαίνει αυτό;

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό έντυπο «Journal of Experimental Psychology: Human Perception and Performance» κλείνουμε τα μάτια μας επειδή έτσι θα έχουμε καλύτερη αίσθηση της αφής.

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι  οι άνθρωποι δεν είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν όλες τις τους αισθήσεις το ίδιο ταυτόχρονα.
Κάτι που εξηγεί για παράδειγμα γιατί δεν καταλαβαίνουμε όταν χτυπά το κινητό μας στη δόνηση ενώ βρισκόμαστε σε μια αίθουσα με πολύ θόρυβο.

Βασικά, ο εγκέφαλος εκτιμά καλύτερα την αφή του φιλιού όταν δεν έχει και το έργο να δει.

Είναι όμως ακόμη ένας λόγος που συμβαίνει αυτό… ΄`Ετσι, αφήνουμε έτσι τον σύντροφο μας να καταλάβει πως είμαστε έτοιμοι να του παραδοθούμε ολοκληρωτικά.

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Δυσαρέσκεια στη Δύση για την πρόσκληση του Μακρόν στη Ρωσία για την επέτειο της απόβασης στη Νορμανδία

Ο Λευκός Οίκος εμφανίζεται δυσαρεστημένος από την απόφαση του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν να προσκαλέσει εκπρόσωπο της ρωσικής κυβέρνησης στον εορτασμό για την 80ή επέτειο της απόβασης στη Νορμανδία, τον προσεχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μητσοτάκης | Η κυβέρνηση των Σκοπίων να χρησιμοποιεί μόνο το όνομα Βόρεια Μακεδονία

ΗΠΑ και ΕΕ καταδίκασαν τη ρητορική της νέας κυβέρνησης της Βόρειας Μακεδονία Προειδοποίηση προς το VMRO να σταματήσει τις προκλήσεις και να σεβαστεί πληρως τη Συμφωνία

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >