AD

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας συνελήφθη ο επιχειρηματίας που ξυλοκόπησε άγρια την αστυνομικό σύζυγό του

Αστυνομικός η γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της – Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για την υγεία της

Οι γείτονες άκουσαν τα ουρλιαχτά της και κάλεσαν την Αστυνομία – Φέρεται στο παρελθόν να έχει χειροδικήσει ξανά σε βάρος της – Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Λάρισας το άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με θύμα μια αστυνομικό, ηλικίας περίπου 40 ετών, η οποία ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καβγάς ξεκίνησε σήμερα τα ξημερώματα όταν η αστυνομικός ζήτησε από τον σύζυγό της να πάρουν διαζύγιο προκαλώντας την οργή του.

Ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης γνωστής ταβέρνας στην Νεάπολη Λάρισας, άρχισε να τη βρίζει, έχασε τον έλεγχο και τη χτύπησε με μανία στο πρόσωπο και την κοιλιά.

Χτες (3/8), γύρω στις 3 τα ξημερώματα, η κατάσταση εκτροχιάστηκε και πάλι. Ο κακοποιητής ιδιοκτήτης ταβέρνας, επιστρέφοντας από το κατάστημα, σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα αγριότητας, όρμησε στην αστυνομικό και άρχισε να τη χτυπά με μανία. «Η κοπέλα είναι σε άθλια κατάσταση.

Πάντως, την ώρα του συμβάντος τα δύο παιδιά τους δεν ήταν στο σπίτι. Ωστόσο, θα επιληφθεί παιδοψυχολόγος για τη στήριξή τους.

Οι γείτονες άκουσαν τα ουρλιαχτά της γυναίκας και κάλεσαν την Αστυνομία με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο σύζυγός της.

Η άτυχη αστυνομικός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε πολλή άσχημη κατάσταση φέροντας βαριά τραύματα στο κεφάλι και την κοιλιακή χώρα ενώ από τα χτυπήματα έσπασαν τα δόντια της.

Όπως έγινε γνωστό εκτός από τα βίαια χτυπήματα στο πρόσωπο, που το έχουν κάνει μη αναγνωρίσιμο, έχει υποστεί επίσης ρήξη σπλήνας και νεφρού και χρειάστηκε να διασωληνωθεί για να μπορεί να λειτουργεί ομαλά ο οργανισμός της

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >