AD

Σπύρος Φωκάς | «Εγώ δεν φοβάμαι τον Χάρο, μόνο τον τραγουδώ…»

Το μήνυμα του Σπύρου Φωκά μέσα από το νοσοκομείο

Εσπευσμένα στην εντατική μεταφέρθηκε ο Σπύρος Φωκάς μετά από αρκετές ημέρες νοσηλείας.

Με ανάρτησή της στο Facebook, η σύζυγός του, Λίλιαν Φωκά ανέβασε μια φωτογραφία του ηθοποιού και στη λεζάντα έγραψε:

«Είμαστε σε καλά χέρια Ευτυχώς!!!!!!! Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι.. Ο Σπύρος μου. Ο Σπύρος όλων είναι αετός. Στο πέταγμα του σκορπά καλοσύνη υπομονή αγάπη χαμόγελα. “Εγώ δε φοβάμαι το χάρο Μόνο τον τραγουδώ” είπε».

Δείτε την ανάρτησή της:

Οι γιατροί διαπίστωσαν πολύ σοβαρή λοίμωξη στη χολή, με αποτέλεσμα σήμερα να βρίσκεται στο χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί και αυτό το σοβαρό πρόβλημα, προτού επεκταθεί και σε άλλα ζωτικά όργανα. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η κατάσταση του σπουδαίου ηθοποιού είναι τόσο δύσκολη, που εσπευσμένα ήρθε χθες το απόγευμα από το Λος Αντζελες η κόρη του Κωνσταντίνα προκειμένου να είναι δίπλα του.

Ολα άρχισαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του Λουτρακίου Κορινθίας πριν από δύο εβδομάδες, όταν ο μεγάλος ηθοποιός και η σύζυγός του Λίλιαν Φωκά, βλέποντας τις φλόγες να πλησιάζουν απειλητικά στο σπίτι τους, στο Καλαμάκι Κορινθίας, αποφάσισαν να ειδοποιήσουν το ασθενοφόρο προκειμένου να τους μεταφέρει στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λόγω των αναθυμιάσεων ο Φωκάς αναγκάστηκε να παραμείνει αρκετές ημέρες με οξυγόνο, καθώς η υγεία του είχε ήδη επιβαρυνθεί.

Αλλωστε εδώ και περίπου δύο χρόνια τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζει τον έχουν αναγκάσει να βρίσκεται συνεχώς στο κρεβάτι προσπαθώντας να αντιμετωπίζει με χαμόγελο τις δυσκολίες που του έχουν τύχει. Ωστόσο λόγω του άγχους για την υγεία του αγαπημένου της συζύγου, η  Λίλιαν Φωκά εισήχθη τις ίδιες ημέρες και εκείνη στο νοσοκομείο με οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει για την περιπέτεια υγείας της συζύγου του.

Και προτού καλά καλά κοπάσει η περιπέτεια με όσα συνέβησαν, ο Σπύρος Φωκάς έχει να αντιμετωπίσει άλλη μία μεγάλη μάχη σήμερα, αυτή με την εγχείρηση χολής. «Οι γιατροί ευελπιστούν πως ο οργανισμός του θα κατορθώσει να αντεπεξέλθει και θα βγει υγιής από το χειρουργείο» λέει άνθρωπος από το πολύ στενό του περιβάλλον. Αυτό που τους ανησυχεί ιδιαίτερα είναι ο επιβαρυμένος οργανισμός του, καθώς τα τελευταία πέντε χρόνια έχει υποστεί πολλές περιπέτειες.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

3 πρώην – και νυν- μεγαλόσχημοι στο στόχαστρο των διεθνών αρχών

Η Ιντερπόλ έχει στείλει σήμα στις αρχές σχετικά με τη διερεύνηση εταιρικού σχήματος στο οποίο μετέχουν τραπεζίτες, εφοπλιστές και επιχειρηματίες και το οποίο είχε συμμετοχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >