AD

«Ήταν κεραυνοβόλος o έρωτας της Παρασκιώς και του Κωστή»

Tι αποκαλύπτει φίλη της 82χρονης και του 41χρονου

«Εδώ στη Μεσαρά δεν παράγουμε μόνο τα καλύτερα αγροτικά προϊόντα, αλλά παράγουμε και love stories» είπε φίλη του ζευγαριού Παρασκιώς – Κωστή.

Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος, αποκαλύπτει φίλη του ζευγαριού από τη Μεσαρά Ηρακλείου, Ειρήνη Φραγκιαδάκη, μιλώντας στο Mega. «Τρία χρόνια το δούλευε εκείνος στο μυαλό του. Την έβλεπε κάθε μέρα στο καφενείο. Δεν θέλει και πολύ… Ήρθανε κοντά, γιατί τα πάντα είναι θέμα επικοινωνίας», είπε η κυρία Φραγκιαδάκη.

Αν και η Παρασκιώ είχε ενδοιασμούς για τη σχέση, τελικά «υπέκυψε» στο ασφυκτικό πρέσινγκ του Κωστή και τελικά το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε, έχοντας στο πλευρό του τους φίλους τους, ενώ σύντομα αναμένεται και ο γάμος.

«Ο Κωστής είναι αυτός που έκανε το πρώτο βήμα, αυτός επέμενε. Εγώ στην αρχή νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα. Είναι αταίριαστο, του έλεγα. Θα μπορούσε να είσαι και κοπέλι μου… (εγώ 82 κι αυτός 41) Όμως αυτός επέμενε… Είδα ότι αυτά που έλεγε τα εννοούσε. Τι να κάνω λοιπόν, πείστηκα, του είπα το “ναι” και από τότε είμαστε μαζί» είπε χαρακτηριστικά η Παρασκιώ.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βραβείο Ζαχάροφ 2025: Δύο φυλακισμένους δημοσιογράφους σε Λευκορωσία και Γεωργία τιμά το Ευρωκοινοβούλιο

Δύο δημοσιογράφοι που βρίσκονται στη φυλακή για τη δράση τους υπέρ της ελευθερίας του λόγου, ο Αντρέι Πόκζομπουτ από τη Λευκορωσία και η Μιζία Αμαγκλόμπελι

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ΡΑΑΕΥ: Οι θέσεις για την ενεργειακή αξιοποίηση απορριμμάτων – Ανοίγει η συζήτηση για Waste to Energy

Στη δημοσιοποίηση των θέσεών του αναφορικά με το ζήτημα της αξιοποίησης των αστικών στερεών αποβλήτων μέσω της ενεργειακής αξιοποίησής τους (Waste to Energy – WtE)

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σοβαρό τροχαίο στο Περιστέρι: Κάμπριο έπεσε σε σταθμευμένο ΙΧ – Μία γυναίκα τραυματίσθηκε και ένα παιδί δύο ετών εγκλωβίστηκε κάτω από το αυτοκίνητο

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Περιστέρι, όταν ένας οδηγός Ι.Χ. κάμπριο έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Κ. Πιερρακάκης: Επόμενο βήμα στην ψηφιακή στρατηγική η ενσωμάτωση του AI σε κάθε πτυχή της οικονομίας και του κράτους

«Το επόμενο βήμα στην ψηφιακή μας στρατηγική είναι να ενσωματώσουμε το AI σε κάθε πτυχή της οικονομίας και του κράτους», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ο Νιόνιος της Θεσσαλονίκης – Αποσπάσματα από το ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ3 «Γεννήθηκα στη Σαλονίκη» του Κώστα Μπλιάτκα

Η φωνή του Διονύση Σαββόπουλου σίγησε, με τον μεγάλο τραγουδοποιό να φεύγει από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών το βράδυ της Τρίτης (21/10), αφήνοντας

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >