AD

Τι είναι η κινεζική «επανάσταση της τρίχας»

Διεκδικώντας το δικαίωμα στη διαφορετικότητα

Πλέον, η Κίνα είναι η δεύτερη μεγαλύτερη καταναλωτική αγορά καλλυντικών στον κόσμο. Κι όμως μια νέα τάση αναδύεται μέσα από τους σωρούς προϊόντων.

Παρά τη συνολική επιβράδυνση της ανάπτυξης, η αγορά ιατρικής αισθητικής της Κίνας παραμένει μεταξύ των ταχύτερα αναπτυσσόμενων στον κόσμο.

Η βιομηχανία ιατρικής αισθητικής της Κίνας ανέπτυξε μια σαφή και πλήρη βιομηχανική αλυσίδα που αποτελείται από παρόχους υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής και χρήστες ιατρικής αισθητικής.

Ωστόσο, όσον αφορά το ποσοστό διείσδυσης στην αγορά, υπάρχει παραμένει τεράστιο περιθώριο ανάπτυξης.

Έτσι, η βιομηχανία ιατρικής αισθητικής έχει γίνει το πιο hot τμήμα της
Τομέας Ομορφιάς και Υγείας, και hot spot για την αύξηση της κατανάλωσης.
Ωστόσο, μαζί με την επιταχυνόμενη αναμόρφωση του ανταγωνιστικού τοπίου σε αυτό το τμήμα, ο κλάδος είναι πιθανό να αντιμετωπίσει πρωτοφανείς νέες καταστάσεις.

 

Τα πρότυπα είναι πλέον άλλα

Σώματα λεπτά, με ανοιχτόχρωμο δέρμα, μεγάλο στήθος, μεγάλα μάτια, μικρή μύτη και ψηλά ζυγωματικά.

Τα νυστέρια των πλαστικών χειρουργών πήραν «φωτιά», κυρίως με τη λεγόμενη «ασιατική βλεφαροπλαστική» για διπλά βλέφαρα και μεγαλύτερο, πιο συμμετρικό σχήμα των ματιών.

Σύμφωνα με έκθεση της Deloitte, η αγορά αισθητικών επεμβάσεων στην Κίνα είναι η «ταχύτερα αναπτυσσόμενη στον κόσμο», με προβλέψεις ότι μέχρι το 2025 θα ξεπεράσει σε αξία τα 350 δισεκατομμύρια γιουάν. Ήτοι περίπου 44 δισεκατομμύρια ευρώ.

Το male gaze στο μεγαλείο του

Και μιας και η αντρική ματιά έχει καθορίσει εδώ και πολλά χρόνια τα πάντα, ήρθε η ώρα της να αλλάξει. Οι φεμινίστριες γυρνούν την πλάτη σε καλλυντικά και σε στενά ρούχα και αρχίζουν από την καρέκλα του κομμωτή την «επανάσταση της τρίχας».

Αμφισβητώντας κοινωνικές νόρμες και το status quo, επιλέγουν κοντά αγορίστικα κουρέματα ή και να κουρευτούν γουλί κάνοντας μια επανάσταση στην εικόνα.

πηγή

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Συγκλονίζει η Κατερίνα Καραβάτου: «Μου συνέβη δύο φορές, δεν ήταν εύκολο να το πω προς τα έξω»

«Αλλά μετά κατάλαβα ότι με αυτόν τον τρόπο ενδεχομένως, δεν ξέρω αν βοηθάς τους άλλους, αλλά κάνεις τους άλλους να καταλαβαίνουν ότι δεν είναι μόνοι

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βόλος: Σύλληψη 47χρονης για συμμετοχή στο διεθνές κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων

Μια γυναίκα 47 ετών από τον Βόλο βρίσκεται μεταξύ των 22 συλληφθέντων μελών διεθνικής εγκληματικής οργάνωσης, η οποία φέρεται να εμπλέκεται σε εκτεταμένο λαθρεμπόριο και

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Αδ. Γεωργιάδης για την υποστελέχωση της Παθολογικής Κλινικής στη Δράμα: Έχουμε ήδη προσλάβει 8 και αναμένονται άλλοι 2 γιατροί

Με ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολίασε την υποστελέχωση της παθολογικής Κλινικής στη Δράμα κάνοντας ειδική αναφορά στην επαναπροκήρυξη των θέσεων για το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

«Η Ελλάδα του gov.gr» – Το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Τεχνητής Νοημοσύνης στην 89η ΔΕΘ

Με σύνθημα «Η Ελλάδα του gov.gr», το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Τεχνητής Νοημοσύνης συμμετέχει στην 89η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 6

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μ. Χρυσοχοΐδης: Σε δύο μήνες 14.190 έλεγχοι, 99 παραβάσεις και 94 συλλήψεις – «Ύψιστη προτεραιότητά μας η ζωή των παιδιών μας»

Σε ανάρτησή του, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αναφέρεται στις δράσεις που πραγματοποίησαν οι αρμόδιες Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ σε συνεργασία με τους συναρμόδιους

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >