AD

Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο, πρώτη φορά άπλωσε χέρι πάνω μου, λέει η αστυνομικός

Με σοβαρά τραύματα σε νεφρούς, σπλήνα, πλευρά και το πρόσωπο εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Λάρισας η 43χρονη αξιωματικός της Αστυνομίας, μητέρα δύο μικρών παιδιών, που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον 52χρονο σύζυγό της, τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Οι γείτονες άκουσαν τις φωνές του θύματος και κάλεσαν την Αστυνομία, με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. να σπεύδουν στο σημείο και να συλλαμβάνουν τον δράστη. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα του ζευγαριού, ο άντρας είχε ήδη ανοίξει τη μπαλκονόπορτα και έσερνε το θύμα από τα μαλλιά.

«Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς» είπε η αστυνομικός στην ΕΡΤ για τον άγριο ξυλοδαρμό της.

Η απόφαση της γυναίκας να χωρίσει τον επιχειρηματία, επειδή σύμφωνα με το περιβάλλον της δεν άντεχε άλλο όσα περνούσε μαζί του, φαίνεται πως ήταν η αφορμή για τον άγρια κακοποίησή της. Οι φωνές της γυναίκας ξύπνησαν τους γείτονες που κάλεσαν την Αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο.

Πώς έγινε ο άγριος ξυλοδαρμός

«Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δεν μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μην χωρίσουμε. Στο παρελθόν τον είχα μηνύσει για απειλή. Ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου», δήλωσε η γυναίκα.

Ο επιχειρηματίας οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται να περάσει το «κατώφλι» του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

«Τη χτυπούσε δύο ώρες, όλο το σπίτι είχε αίματα»

«Μου είπε “Νίκο με σκότωσε”. Αυτός είχε δύο ώρες τη χτυπούσε. Από κάτω το νοικιάζει μία φίλη της που άκουσε “βοήθεια με σκοτώνει” και τότε κάλεσε την Αστυνομία» τόνισε από την πλευρά του ο αδερφός της αστυνομικού μιλώντας στο Star.

 

Και πρόσθεσε: «Όλο το σπίτι είχε αίματα λες και ήταν σφαγείο. Αν δεν καλούσε την Αστυνομία θα την σκότωνε, είχε σκοπό να τη σκοτώσει. Μύτη σπασμένη, ζυγωματικά, σαγόνι διαλυμένο. Δεν ξέρω πόσα δόντια της έχει σπάσει, χτύπημα στην σπλήνα, στο νεφρό… Δεν αναγνωρίζεται το κορίτσι. Τον ήξερα τι άνθρωπος είναι και περίμενα “λέω θα γίνει κανένα κακό”. Ζήλια, της έκανε τη ζωή πατίνι. Να μη βγει, πώς θα ντυθεί , πού θα πάει, γιατί άργησε».
Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Δανία: Και οι γυναίκες πλέον θα συμπεριλαμβάνονται στη στρατιωτική θητεία

Σε επέκταση της στρατιωτικής θητείας συμπεριλαμβάνοντας και τις γυναίκες, προχώρησε η Δανία, καθώς η σκανδιναβική χώρα επιδιώκει να στρατολογήσει περισσότερους στρατιώτες και να ενισχύσει την

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Κοζάνη: Νέα επίθεση αρκούδας σε κυψέλες και μελίσσια- Τα στοιχεία του ΕΛΓΑ για τις ζημιές σε καλλιέργειες και ζωικό κεφάλαιο

Ζημιές στο ζωικό και φυτικό κεφάλαιο καταγράφονται κάθε χρόνο στη Δυτική Μακεδονία από την επέλαση των αρκούδων, με τους αγρότες κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους να διαμαρτύρονται

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ελένη Χατζίδου – Το μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο μετά την ξαφνική αδιαθεσία: «Όλα στη ζωή εναλλάσσονται τόσο γρήγορα»

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες η Ελένη Χατζίδου. Η γνωστή τραγουδίστρια, όπως αποκάλυψε ο σύζυγός της, Ετεοκλής Παύλου, νωρίτερα σήμερα (1/7) από τον αέρα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πολιτικός «καύσωνας» για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Προκαταρκτική ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ – Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι της δικογραφίας

Στα ύψη παραμένει η πολιτική ένταση για το θέμα του ΟΠΕΚΕΠΕ. Η αντιπολίτευση ανεβάζει διαρκώς τους τόνους, αποδίδοντας ευθύνες στον ίδιο τον πρωθυπουργό, με κυβερνητικά

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ρωσικό μαχητικό Su-34 συνετρίβη στην περιοχή Νίζνι Νόβγκοροντ

Ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος συνετρίβη στη ρωσική περιοχή του Βόλγα, στο Νίζνι Νόβγκοροντ. Το εν λόγω αεροσκάφος Su-34 συνετρίβη κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης, ανακοίνωσε το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >